Ultima oră
Numele lui Vinicius, scandat de fani la Théâtre du Châtelet din Paris, unde va avea loc gala Balonului de Aur Numele lui Vinicius, scandat de fani la Théâtre du Châtelet din Paris, unde va avea loc gala Balonului de Aur
FC Sevilla, postare ironică la adresa celor de la Real Madrid FC Sevilla, postare ironică la adresa celor de la Real Madrid
Mario Balotelli a revenit în Serie A Mario Balotelli a revenit în Serie A
Costin Lazăr a revenit pe banca tehnică Costin Lazăr a revenit pe banca tehnică
VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-2. Liderul a dat lovitura pe final! Gazdele au avut un jucător eliminat VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-2. Liderul a dat lovitura pe final! Gazdele au avut un jucător eliminat
Un jucător a fost eliminat după numai trei secunde într-un meci de campionat din Brazilia Un jucător a fost eliminat după numai trei secunde într-un meci de campionat din Brazilia

”Când am văzut cum cântau”. Florentin Petre, trup şi suflet pentru Dinamo

Dinamo Publicat de Daian Cutu ieri, 10:07
mail-share icon Email

Dinamo a învins în deplasare, scor 2-0, formaţia FC Hermannstadt, în etapa a 14-a din Superligă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21815913/1/petre.png

Antrenorul secund de la Dinamo, Florentin Petre, a fost protagonistul unui moment emoţionant în prelungiri. Acesta a izbucnit în lacrimi după ce galeria a început să scandeze lucruri frumoase despre el.

Petre a avut rol de principal la meciul de sâmbătă seara, după ce Zeljko Kopic a fost eliminat pentru proteste în prima repriză.

Florentin Petre a explicat momentul emoţionant

Secundul lui Kopic a dezvăluit că a fost extrem de pătruns de cântecele galeriei, care a venit în număr foarte mare pe cocheta arenă din Sibiu.

 

”Când am văzut cum cântau, cumulat cu rezultatul, cu emoţia acumulată... Mi-au dat lacrimile. În general, sunt puternic, am trecut prin atâtea în viaţa asta. Dar, acum, pur şi simplu, n-am mai rezistat”, a declarat Florentin Petre pentru gsp.ro.

Dinamo merge excelent şi visează la play-off

Dinamo a deschis scorul la Sibiu prin Selmani, care a transformat în minutul 32  un penalti primit pentru un fault în careul gazdelor asupra lui Cîrjan.

”Alb-roşii” au rămas fără antrenor pe bancă la trei minute după marcarea golului, Kopic fiind eliminat de arbitrul Vidican. Dinamo şi-a acontat victoria după golul de 2-0 marcat de Boateng în minutul 88 şi formaţia din Ştefan cel Mare a urcat pe locul 4 în clasament, cu 21 de puncte. Hermannstadt este pe 14, cu 13 puncte adunate şi are patru înfrângeri consecutive.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele