Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Camelia Voinea, reacţie foarte dură după jaful de la Paris! "Mi-e scârbă"

JO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 6 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21693390/1/profimedia-0893359286.jpg

Ana Bărbosu şi Sabrina Voinea au încheiat finala la sol cu acelaşi punctaj, pe locurile trei şi patru. La nici 30 de secunde după ce Ana a început să sărbătorească medalia de bronz câştigată, arbitrele i-au furat poziţia în clasament şi i-au acordat-o lui Jordan Chiles.

Acest moment nu a fost singurul controversat din finală. Deşi sportivei din SUA i-a fost aprobată contestaţia, lucrurile au stat diferit în cazul Sabrinei Voinea, care a avut o prestaţie senzaţională şi ar fi meritat un punctaj mai mare.

Camelia Voinea, fosta mare sportivă care este mama şi antrenoarea Sabrinei, a reacţionat imediat după jaful de la Paris şi a anunţat că pentru ele gimnastica s-a încheiat.

Acum, Camelia Voinea a avut o nouă reacţie mult mai dură şi a povestit cu lux de amănunte situaţia halucinantă.

”În sufletul meu, Sabrina este campioană. După tot prin ce am trecut, nu mă aşteptam să ni se întâmple aşa ceva la Jocurile Olimpice.

Ştiu că arbitrele au CV, dar nu poţi să dai aşa într-un copil de 17 ani. Aşteptăm explicaţii, pentru că era clar medalie. Am toate filmările, toate fotografiile, de la toate diagonalele, şi la plecare, şi la aterizare, iar în toate Sabrina este cu o talpă în interiorul covorului.

Le-am şi postat, să le vadă toată lumea. Am trimis argumentele mele, nimeni nu are nicio explicaţie. Nici Nadiei nu ştiau ce să-i răspundă, dar ne-au respins contestaţia. Nadia i-a scris preşedintelui federaţiei internaţionale şi i-a cerut explicaţii.

Am vorbit şi cu Anca Grigoraş, care era la Bucureşti, şi mi-a zis că o să caute explicaţii, dar nu m-a mai sunat. Vedem ce face federaţia, dar noi am venit aici fără arbitri, nu ne ajută nimeni, nu are cine să ne apere drepturile. Mi-e scârbă de ce am trăit, eu nu vreau să mor în sală.

Nadia i-a arătat lui Bart că Sabrina va fi pe primul loc. Şi i-au dat 13,700, cu o dificultate de 5,900. De ce? Acelaşi exerciţiu a fost şi în calificări şi atunci a luat 13,900.

Cu punctajul acela era bronz. Şi i-au mai luat o zecime, ca să nu fie nici medalie. Că americanca este pe final de carieră şi Sabrina mai poate merge la Jocurile Olimpice. Câştigă cine este mai bun, nu contează vârsta. Până şi americanii au fost nedumeriţi”, a spus Camelia Voinea, conform GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele