Ultima oră
Bărbatul care i-a dat foc maratonistei ugandeze Rebecca Cheptegei a murit Bărbatul care i-a dat foc maratonistei ugandeze Rebecca Cheptegei a murit
NEWS ALERT | Mircea Lucescu ar putea renunţa la echipa naţională! NEWS ALERT | Mircea Lucescu ar putea renunţa la echipa naţională!
Niţă sau Târnovanu? Mircea Lucescu a dat de înţeles cine va fi titular la următoarele meciuri Niţă sau Târnovanu? Mircea Lucescu a dat de înţeles cine va fi titular la următoarele meciuri
OFICIAL | După Răzvan Oaidă, Rapid s-a mai despărţit de un jucător OFICIAL | După Răzvan Oaidă, Rapid s-a mai despărţit de un jucător
Mihai Rotaru a pus tunurile pe Edi Iordănescu! "Nu i-a plăcut faţa lui" Mihai Rotaru a pus tunurile pe Edi Iordănescu! "Nu i-a plăcut faţa lui"
Mircea Lucescu i-a dat replica selecţionerului Lituaniei Mircea Lucescu i-a dat replica selecţionerului Lituaniei

Ca la noi, la nimeni! Echipele din Liga 2 au luat o decizie extremă în cazul Corvinului | EXCLUSIV

Liga II Publicat de Tudor Moisa pe 9 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21697605/2/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024.jpg

Corvinul Hunedoara a reuşit imposbilul şi a câştigat Cupa României, în sezonul precedent. Formaţia pregătită de Florin Maxim şi-a câştigat dreptul de a evolua în cupele europene, unde s-a prezentat mai mult decât onorabil.

Divizionara secundă a spulberat-o pe Paksi, vicecampioana Ungariei, în prima manşă din primul tur preliminar Europa League. După, Corvinul a fost aproape să intre în prelungiri în dubla cu Rijeka, vicecampioana Croaţiei, iar acum a practicat un fotbal foarte bun, în prima repriză, în meciul cu Astana din al treilea tur preliminar Conference League.

Corvinul nu are încă drept de promovare în sezonul actual de Liga 2, pentru că hunedorenii trebuie să îşi schimbe forma de organizare înainte să intre pe teren şi nu pot face aceste lucru până când nu vor fi eliminaţi din cupele europene. Dacă Corvinul şi-ar fi schimbat forma de organizare, atunci nu ar fi avut dreptul să evolueze în cupele europene.

Se pare că formaţiile din Liga 2 nu ţin cont de faptul că trupa hunedoreană reprezintă mai mult decât onorabil România în cupele europene şi în loc să încerce să obţină promovarea pe teren vor apela la un şiretlic.

Jurnalistul Silviu Tudor Samuilă a dezvăluit, în cadrul emisiunii Fotbal Show, că mai multe echipe din Liga 2 vor merge la TAS pentru a contesta dreptul de promovare pe care Corvinul îl va primi, după ce hunedorenii vor fi eliminaţi din cupele europene.

"Ascultaţi-mă ce ştiu eu. Eu ştiu că mai multe cluburi din Liga 2 se vor duce la TAS împotriva Corvinului! Deci, mai multe cluburi pun mână de la mână şi se vor duce la TAS să conteste dreptul de promvoare al Corvinului.

Eu ştiu că mai multe cluburi au discutat deja varianta asta. Au discutat-o deja conducătorii între ei. Aşteptăm după colţ şi după ...", a dezvăluit Silviu Tudor Samuilă la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele