Ultima oră
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1
VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii” VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii”
Simone Tempestini a lansat o surpriză pentru Raliul Braşovului Simone Tempestini a lansat o surpriză pentru Raliul Braşovului
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!

Ca la noi, la nimeni! Decizia Curţii de Apel în cazul fugarului Mario Iorgulescu

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21636532/1/mario.jpg

Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto, în septembrie 2019, soldat cu decesul pe loc al unui bărbat ce conducea celălalt vehicul avariat. Iorgulescu se afla la volan după ce consumase alcool şi cocaină.

El a părăsit teritoriul ţării imediat după producerea accidentului. Fiul preşedintelui LPF se află în continuare în Italia.

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată, în august 2020, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe şi a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare.

Procurorii susţin că Mario Iorgulescu nu a apăsat pedala de frână din momentul în care a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului. Mai mult decât atât, anchetatorii l-au acuzat pe Iorgulescu că a călcat pedala de acceleraţie la maximum în momentul accidentului. 

Acest lucru nu a contat pentru cei care, teoretic, trebuie să fie cât mai corecţi. Curtea de Apel a decis să anuleze verdictul, iar procesul se va relua. Chiar dacă decizia este strigătoare la cer, probabil că ea nu contează foarte mult. Mario Iorgulescu ar fi continuat să fie un fugar care duce o viaţă de lux în Italia, chiar dacă verdictul Curţii de Apel ar fi fost altul. De asemenea, autorităţiile nu s-au sinchisit până acum să îl aducă în ţară. Cum altfel atunci când tatăl său a fost ajutat politic să devină preşedintele LPF?

"Admite recursul în casaţie declarat de inculpatul Iorgulescu Gino - Mario împotriva deciziei penale nr. 1485/A din 18 octombrie 2023, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a II-a Penală în dosarul nr. 20691/3/2020 (892/2023).

Casează, în parte, decizia penală atacată, numai în ce priveşte pe inculpatul Iorgulescu Gino - Mario şi trimite cauza la rejudecare de către instanţa de apel, Curtea de Apel Bucureşti. Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate, care nu contravin prezentei decizii.

Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea recursului în casaţie rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 20 iunie 2024. -----------------

Cu opinia separată, în sensul respingerii, ca nefondat, a recursului în casaţie declarat de inculpatul Iorgulescu Gino - Mario împotriva deciziei penale nr. 1485/A din 18 octombrie 2023, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a II-a Penală în dosarul nr. 20691/3/2020 (892/2023)", este comunicatul ICCJ.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele