Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

BREAKING NEWS ǀ Veste uriaşă pentru FCSB înaintea derby-ului cu Rapid! Reveniri miraculoase în tabăra ”roş-albastră”

FCSB Publicat pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21370214/1/fcsb-fc-voluntari-superliga-superbet-22-10-2023.jpg

FCSB a primit o veste excelentă înaintea derby-ului cu Rapid de duminică, meci important în lupta pentru titlul de campioană a României.

Florinel Coman şi Vlad Chiricheş, apţi pentru derby

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a anunţat că întreg lotul ”roş-albaştrilor” este disponibil, inclusiv Florinel Coman şi Vlad Chiricheş.

"(n.r. - Coman e ok?) Da. Toţi sunt bine la noi. Inclusiv Chiricheş, da, toată lumea e bine. Nu s-a mai întâmplat asta dinaintea meciului cu Aradul", a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport.

”Ţinând cont de foarte mulţi factori pornim favoriţi, iar eu cred cu convingere că vom câştiga meciul!”, a mai spus Stoica, conform sursei citate.

FCSB – Rapid Bucureşti, meci contând pentru etapa a 15-a, ultima din turul sezonului regular, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, începând cu ora 20:30. Partida va fi disponibilă şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate jocurile din campionatul României şi cele mai puternice confruntări din Liga a 2-a.

De asemenea, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale duelului cum ar fi golurile, paradele spectaculoase, deciziile VAR sau ratările uriaşe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele