Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

BREAKING NEWS | Suspendare uriaşă primită de Paul Pogba

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21508704/1/paulp.jpg

Paul Pogba a fost suspendat pentru patru ani! Decizia Tribunalului Sportiv Italian a venit astăzi.

Pogba, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat pozitiv la testul antidoping în luna august, în timpul meciului dintre Udinese şi Juventus, din prima etapă a campionatului italian, la care nu a participat. Mijlocaşul, al cărui sezon 2022-23 a fost perturbat de accidentări şi probleme extrasportive, a fost suspendat provizoriu la 11 septembrie, înainte ca al doilea test pe care l-a solicitat să confirme prezenţa metaboliţilor de testosteron, o lună mai târziu.

Pentru a explica testul antidoping pozitiv, anturajul lui indicase că metaboliţii de testosteron proveneau dintr-un supliment alimentar prescris de un medic pe care jucătorul îl consultase în Statele Unite.

Testosteronul, hormonul responsabil de fertilitatea şi sexualitatea masculină, favorizează dezvoltarea musculară.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri