Ultima oră
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!

BREAKING NEWS | Gigi Becali vrea să cumpere un jucător providenţial pentru naţionala României

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 9 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21455367/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

FCSB a parafat două transferuri în această iarnă, iar Gigi Becali se gândeşte să mai facă o mutare.

După ce Baba Alhassan şi Luis Phelipe au ajuns la formaţia bucureşteană, patronul de la FCSB declarase că campania de achiziţii a luat sfârşit. Se pare că Becali s-a răzgândit, iar acum îşi doreşte să ia şi un atacant.

Întrebat dacă Puşcaş ar fi o variantă, finanţatorul liderului din Superligă a spus că este interesat de serviciile ”tricolorului”.

”Un atacant vreau să iau, un atacant bun. Puşcaş? Da, dar pot eu să-l iau pe Puşcaş? Să vorbesc cu Meme. Are salariu mare la Genoa. E greu să-i dau salariul ăla mare. E greu să îi dau eu salariul ăsta”, a spus Gigi Becali, potrivit As.ro.

George Puşcaş a avut un sezon execrabil la Genoa şi este trecut pe linie moartă la formaţia la care evoluează şi Radu Drăguşin. Totuşi, acesta este mereu prezent la naţională şi a marcat şi un gol foarte important, cu Israel, în partida care ne-a calificat la EURO.

Înainte să ajungă la Genoa, Puşcaş a mai evoluat la Bihor Oradea, Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo, Inter, Reading şi Pisa.

Pentru naţionala României, atacantul a marcat 11 goluri în 40 de partide. George Puşcaş este cotat la 2 milioane de euro pe Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele