Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

BREAKING NEWS ǀ Gigi Becali şi-a anunţat vedeta că va fi dată afară de la FCSB după eşecul cu Rapid: ”La revedere!”

FCSB Publicat pe 6 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21373715/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-1.jpg

Gigi Becali a luat foc după derby-ul pierdut de FCSB, scor 1-2, pe teren propriu în faţa Rapidului şi a anunţat primele măsuri drastice la echipa pe care o patronează.

Finanţatorul ”roş-albaştrilor” a hotărât ca Rotariu să plece din tabăra vicecampioanei en-titre când îi expiră contractul, adică în vara anului 2024.

Dorin Rotariu are zilele numărate la FCSB

"L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Şi chiar şi un mijlocaş.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro şi la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Pe lângă Dorin Rotariu, Andrea Compagno, Ovidiu Popescu şi Octavian Popescu au fost criticaţi de latifundiar. Becali l-a catalogat pe vârful italian alături de Rotariu ca fiind zero din punct de vedere fotbalistic şi a decis ca David Miculescu să înceapă de acum încolo în primul 11.

"Atâta timp cât eşti pe primul loc nu e o problemă. Rapid nu a fost echipa mai bună, a fost echipa care a vrut mai mult victoria. Dumnezeu a făcut dreptate. Cine a vrut mai mult victoria a câştigat. Meciul a fost controlat de noi total, după a dat Ovidiu Popescu pasa aia la Borja Valle, nu am văzut în viaţa mea aşa ceva.

S-a văzut dorinţa lor de câştig mai mare decât a noastră. Ovidiu Popescu ba e foarte bun, ba e praf. I-am spus şi lui MM să îi spună să nu se creadă mare fotbalist. Ovidiu Popescu a fost praf la mijlocul terenului. Am zis că între Rotariu şi Compagno, mai bun e Compagno. Şi aşa este. Dar amândoi sunt zero. Asta e situaţia.

Mă păcălesc şi eu, am crezut mult în el (n.r.- Rotariu), dar trebuie să iau un atacant. Chiar şi un mijlocaş. L-am băgat pe Tavi Popescu. Nu îţi vine să crezi că un jucător care a fost cel mai bun în România e acum cel mai slab. Echipa a fost făcută greşit, dar după, cu schimbările făcute, a fost şi mai slabă, cu Tavi.

Compagno se mai bate, dar când i-am băgat pe ăştia doi, praf. Pe Creţu l-am băgat că am crezut că urcă mai mult. Aici e chestie de valoare, noi vorbeam de dorinţă. Rapid nu are valoare, dar are joc colectiv şi dorinţă. Gata cu Rotariu şi Compagno! În atac, va juca de acum Miculescu!", a mai spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele