Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

BREAKING NEWS | E gata! FRF a anunţat decizia lui Edi Iordănescu

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 22 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21677852/1/romania-bulgaria-amical-4-06-2024-4.jpg

Cu Edi Iordănescu pe bancă, România a avut un parcurs foarte bun în preliminariile Campionatului European şi la turneul final din Germania.

"Tricolorii" au terminat pe primul loc grupa de calificare, performanţă repetată şi la EURO. România s-a oprit în optimi, după ce a fost eliminată de Olandă, iar Edi Iordănescu a dat de înţeles, la conferinţa de presă de după fluierul final, că nu va continua la cârma naţionalei.

Acum, după săptămâni bune în care viitorul selecţionerului a rămas un mister, FRF a venit cu anunţul oficial.

Edi Iordănescu nu va continua pe banca naţionalei!

"Edward Iordănescu, al cărui contract expiră la finalul lunii iulie, nu va continua pe banca echipei naţionale a României.

Numit la începutul anului 2022, Edward Iordănescu a preluat conducerea echipei naţionale într-un moment important, aducând o viziune nouă şi o abordare modernă în pregătirea şi managementul echipei. În mandatul său, echipa naţională a înregistrat următoarele rezultate:

Palmaresul lui Edward Iordănescu la Echipa Naţională:

Meciuri disputate: 28

Victorii: 10

Remize: 10

Înfrângeri: 8

După o campanie în Liga Naţiunilor, în 2022, care a reprezentat o etapă de pregătire a preliminariilor pentru EURO 2024, FRF a decis continuarea colaborării, iar în campania de calificare pentru turneul final din Germania echipa naţională a încheiat pe primul loc, neînvinsă şi cu doar 5 goluri primite în cele 10 partide.

Performanţele au continuat şi la turneul final al EURO 2024, unde, sub conducerea lui Edward Iordănescu, România a câştigat grupa, depăşind Belgia, Slovacia şi Ucraina. Mai mult, în primul meci al turneului final, tricolorii au reuşit cea mai categorică victorie din istoria participărilor la turneele finale, mondiale şi europene, învingând Ucraina cu scorul de 3-0.

Ca urmare a discuţiilor avute, Federaţia Română de Fotbal înţelege şi respectă decizia lui Edward Iordănescu de a face o pauză. În acelaşi timp, îi mulţumeşte acestuia pentru munca depusă, pentru dedicarea sa în această perioadă plină de provocări şi pentru rezultatele obţinute la Echipa Naţională şi îi urează mult succes în viitoarele sale proiecte, având convingerea că Edward Iordănescu va continua să aibă un impact pozitiv în fotbalul românesc şi în viitor", este comunicatul emis de FRF.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri