Ultima oră
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale
VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor

Bogdan Lobonţ rămâne în Superligă! "Am avut o conversaţie lungă cu el"

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 25 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21605168/2/fc-cfr-1907-cluj-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-05-05-2024.jpg

Neil Lennon este antrenorul în care Dan Şucu îşi pune speranţele.

După ce Bergodi a fost demis, s-a vehiculat că Marius Şumudică sau Mircea Lucescu ar urma să preia formaţia din Giuleşti, dar până la urmă Dan Şucu s-a hotărât să meargă pe mâna unui antrenor străin.

Înainte de venirea tehnicianului britanic, Bogdan Lobonţ a fost cel care a asigurat interimatul. Lobonţ a fost antrenor cu portarii în mandatul lui Bergodi.

Acum, Neil Lennon a vorbit despre Rapid în presa din Scoţia. Antrenorul a vorbit despre planurile sale şi a dezvăluit că Bogdan Lobonţ va continua la Rapid şi în sezonul următor.

”Există o şansă să mă lupt la titlu acolo, acţionarii au planuri mari pentru club. Au făcut un stadion nou, bază de pregătire, lucrurile merg în direcţia potrivită. Ştiu că ei vor să se lupte pentru titlu. Am mai avut oferte şi din alte părţi, însă m-a atras acest proiect. Economia este în creştere şi există o şansă să progresez din punct de vedre al fotbalului. România s-a calificat la EURO şi asta a creat o emulaţie. Au multe stadioane noi, se pun la punct cu infrastructura.

Când m-am întâlnit cu Domnul Şucu, în Grecia, am fost foarte impresionat, se vedea că e determinat să facă lucrurile corect, nu se gândeşte doar la prima echipă, ci şi la juniori. Vrea să construiască ceva pentru generaţiile viitoare şi să construiască o bază de jucători tineri care să fie mai deconectaţi de la social-media şi mai atenţi la fotbal.

Astea sunt planurile lui, ambiţiile lui, e un om care s-a îmbogăţit prin forţe proprii, iubeşte echipa şi a făcut o pasiune pentru fotbal.

Lobonţ este un fost portar care a jucat pentru AS Roma, el este deja parte din stafful clubului, am avut o conversaţie lungă cu el, va merge cu noi mai departe. În primul rând are o experienţă bogată, iar în al doilea rând mă va ajuta să mă acomodez şi să am o relaţie bună cu jucătorii şi stafful.

(n.r. Dan Şucu) Este conştient de problemele pe care le are echipa în ceea ce priveşte sportul şi alte aspecte, aşa că este o schimbare completă: un nou director sportiv, un nou antrenor, un nou staff.

El a înlocuit toţi oamenii de care nu era mulţumit, pe care nu-i considera buni din punct de vedere al eticii muncii.

Făcând treaba profesional şi corect, aşa că acesta este un nou început cu tot personalul nou. Şi există o prospeţime în legătură cu asta.

Deja mă uit la jucători. Ştii, am identificat 4-5 sectoare în care echipa trebuie să se îmbunătăţească şi stilul de joc pe care dorim să-l aducem. El este mulţumit de asta.

(n.r. Şi vei încerca să foloseşti scouting-ul de acolo, dar te-ai întoarce la cineva din Marea Britanie pe care l-ai putea...) Posibil. Ştii, în acest moment, directorul sportiv are deja o listă de jucători care sunt vizaţi, aşa că am trecut prin câţiva dintre ei, 3 sau 4, şi deja se încearcă să se încheie câteva tranzacţii”, a declarat Neil Lennon, pentru presa din Scoţia, citat de iamsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele