Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Bine că nu a citit în cafea! Un antrenor a apelat la un astrolog pentru a selecţiona jucătorii

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 25 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21642436/1/tw-stimac.jpg

Federaţia Indiană de Fotbal l-a acuzat, luni, pe tehnicianul Igor Stimac că a folosit un astrolog pentru a-şi selecţiona jucătorii. Stimac a fost demis după o serie de meciuri fără victorie, relatează Ouest France.

Fostul internaţional croat, care a fost titular la Cupa Mondială din 1998, a avut o relaţie furtunoasă cu Federaţia Indiană de Fotbal în timpul celor cinci ani în care a condus naţionala.

Înfrângerea în faţa Qatarului de la începutul acestei luni a pus capăt visurilor Indiei de a ajunge în turul al treilea al calificărilor asiatice pentru Cupa Mondială din 2026, iar contractul selecţionerului a fost reziliat săptămâna trecută.

La ultima sa conferinţă de presă, Stimac, în vârstă de 56 de ani, a declarat că a suferit o operaţie pe cord din cauza stresului şi că a luptat împotriva "minciunilor" şi a persoanelor cu "interese private" în timpul mandatului său, care a fost marcat de mai multe controverse.

În 2023, presa a relatat că antrenorul a folosit un astrolog pentru a selecta echipa, o afirmaţie pe care fostul jucător de la West Ham a numit-o "ruşine" la acea vreme.

Dar Federaţia a afirmat, luni, într-un comunicat, că a fost "şocată să afle că se bazează pe un astrolog pentru a stabili convocarea jucătorilor (şi) selecţia echipei", la fel ca fostul selecţioner al Franţei Raymond Domenech, care a recunoscut că a folosit semnele astrologice ale jucătorilor săi în selecţiile sale.

Potrivit forului, fostul selecţioner al Croaţiei i-a afectat reputaţia cu "declaraţii negative". "Comunicarea domnului Stimac - aparent făcută cu singurul scop de a defăima AIFF şi de a pune personalul acesteia într-o lumină proastă - nu este demnă de un profesionist care a servit organizaţia timp de mai bine de cinci ani", a subliniat Federaţia. "Acest comportament nu a făcut decât să întărească convingerea AIFF că decizia de reziliere a contractului său a fost luată pe bună dreptate".

Stimac, care a jucat în semifinalele Cupei Mondiale cu Croaţia în 1998, a devenit antrenorul Indiei în 2019.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri