Ultima oră
Momentul în care lucrurile puteau să ia o întorsătură la Dinamo. Decizia care a făcut diferenţa!. „Atunci s-a rupt tot! Mulţi ar fi tăiat nişte capete” | EXCLUSIV VIDEO Momentul în care lucrurile puteau să ia o întorsătură la Dinamo. Decizia care a făcut diferenţa!. „Atunci s-a rupt tot! Mulţi ar fi tăiat nişte capete” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans! VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans!
Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo
Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului
”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului ”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului
Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet

Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet

Billel Omrani e încă liber de contract. Ce echipă s-a interesat de serviciile sale

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 17 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21259093/1/omrani.jpg

Billel Omrani (30 de ani) este încă liber de contract, după ce s-a despărţit în această vară de FCSB. Atacantul ar fi putut avea o destinaţie surprinzătoare.

Omrani a fost dorit de cei de la CSKA 1948 Sofia, viitoarea adversară a celor de la FCSB, din turul II preliminar al Conference League. Pe listă s-a aflat şi Arnold Garita, fostul jucător al celor de la FC Argeş.

"Am discutat, dar nu am ajuns la oferte oficiale sau la un interes oficial pentru ei. La fel am procedat şi cu alţi jucători. Totuşi, nu s-a ajuns la nimic serios", a declarat antrenorul bulgarilor, Atanas Ribarski, pentru Sportlive.

De asemenea, Omrani este şi pe lista lui Giresunspor, ce a retrogradat în liga a doua din Turcia.

”Aţi văzut, am dat vreo 7 afară. Vii la FCSB şi ai contract un an, nu pe 3, 4. Un an, plus încă 3 ani, 4 ani. Nu-mi place de tine, pleci. Omrani stat un an după a plecat acasă. Eu aşa fac, dacă îmi place unul, îl iau şi gata.

Dacă nu e bun, asta e, pleacă. S-a mai întâmplat, aşa a fost şi cu Mamut, l-am luat de la Craiova, nu a mers, a plecat. Omrani mi-a plăcut, dar îl dau. Mă mai înşel. Îl mai întreb pe MM, el se uită la meciuri”, a declarat Gigi Becali, cu privire la Omrani.

  • Atacantul algerian de 30 de ani a reuşit 2 goluri şi 2 assist-uri în 22 de meciuri, în tricoul lui FCSB
  • Omrani este cotat la 1 milion de euro, conform transfermarkt.com

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri