Ultima oră
Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist" Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist"
Incredibil! Câţi bani au cheltuit pe transferuri cei de la "U" Cluj şi care este cel mai mare salariu Incredibil! Câţi bani au cheltuit pe transferuri cei de la "U" Cluj şi care este cel mai mare salariu
Reîncepe Champions League! Meciurile din prima etapă Reîncepe Champions League! Meciurile din prima etapă
Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul" Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul"
Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă" Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă"
Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român

Becali, impresionat de un "tricolor". "Dacă eram la Real Madrid, îl luam"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21728407/1/gigi-becali-1.jpg

România a învins-o pe Lituania, scor 3-1, luni seară.

Titular în flancul drept al apărării a fost Andrei Raţiu, care continuă să fie piesă de bază în angrenajul naţionalei.

Gigi Becali a fost foarte impresionat de evoluţia lui Raţiu şi a declarat că l-ar fi luat la echipă, dacă era patron la o formaţie importantă din Europa. Totuşi, Becali l-a şi criticat pe Raţiu pentru look-ul pe care îl afişează.

”Raţiu ăla... eu dacă eram la Real Madrid, îl luam, dacă eram la Barcelona, eu îl luam. Dacă eram la orice echipă din Europa, îl luam. E cel mai bun fundaş.

Un fundaş nu poate să facă mai mult decât face el. Driblează, trece, aleargă, pasează. Dar un singur lucru să nu mai facă: să nu îşi mai facă capul verde. Când îl văd capul verde, îi strică toată calitatea de fotbalist, maimuţoi.

Se mai vopsesc bărbaţii, dar verde? Eu dacă văd păr verde şi pămătuf în cap... Femeia se aranjează că aşa e ea, că aşa dat-o Dumnezeu, să fie frumoasă, să îl atragă pe bărbat, dar eu pentru ce să îmi pun pămătuf în cap?”, a declarat Becali, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele