Ultima oră
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2. Victoria are valoare dublă pentru giuleşteni datorită conjuncturii etapei VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2. Victoria are valoare dublă pentru giuleşteni datorită conjuncturii etapei
Ultimă oră! Ianis Hagi, OUT de la Rangers! Decizia a fost luată

Ultimă oră! Ianis Hagi, OUT de la Rangers! Decizia a fost luată
Surpriză mare! Cluburile din Superligă care nu mai au litigii de ani de zile. Unul dintre ele şi-a dat afară mai mulţi jucători în pandemie: ”Ei au avut foarte puţine!” | VIDEO EXCLUSIV




Surpriză mare! Cluburile din Superligă care nu mai au litigii de ani de zile. Unul dintre ele şi-a dat afară mai mulţi jucători în pandemie: ”Ei au avut foarte puţine!” | VIDEO EXCLUSIV
Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis
FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri

Basarab Panduru a luat peste picior campania de achiziţii de la CFR Cluj. "Am să mă ţin bine de scaun ca să nu cad când o să vină"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 9 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21454999/1/basarab-panduru.jpg

CFR Cluj a început campania de transferuri din această iarnă cu două mutări interesante. Ardelenii i-au achiziţionat pe El Kaddouri şi pe Alan Aussi, doi jucători care nu au mai jucat de o bună perioadă.

El Kaddouri are un CV impresionant, cea mai galonată echipă la care a evoluat fiind Napoli, în vreme ce Alan Aussi este un tânăr care a strâns doar patru partide în ultimele două sezoane.

Fostul internaţional Basarab Panduru şi-a amintit de declaraţiile lui Neluţu Varga, care a spus că va aduce în campionatul românesc un fotbalist cum nu s-a mai văzut în Superligă, în această perioadă de mercato.

Panduru a luat peste picior cele două mutări de până acum ale ardelenilor şi nu concepe ca El Kaddouri să fi fost jucătorul la care făcea referire Varga.

"Mi se pare că sunt aduşi pe lângă ăia care o să vină. Am auzit că o să vină unul care o sa ne dea pe spate, am să mă ţin bine de scaun ca să nu cad când o să vină. Un brazilian ceva. 

La El Kaddouri nu cade nimeni. Niciun copil de pe un scaun din ăla mic. Ăla, brazilianul sau argentinianul, mă aştept să vină, să ne dea pe spate. 

L-a urmărit la Pyunik Erevan (n.r. - pe Alan Aussi). Îl încearcă, vor vedea dacă e bun. Dacă nu, pleacă după 6 luni", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele