Ultima oră
Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai" Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai"
FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!” FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!”
Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024 Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024
Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa” Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa”
Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA
Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider

Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit după ce FCSB a devenit campioană | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21574563/1/banel.png

FCSB a câştigat titlul în Superliga, după ce s-a impus cu 2-1 în faţa Farului, cu trei etape rămase de disputat în campionat.

”Roş-albaştrii” au cucerit titlul după 9 ani, dar de acestă dată au făcut-o în mare stil, cu 14 puncte avans faţă de locul 2. 

Campionatul câştigat de FCSB l-a făcut pe Bănel Nicoliţă să se dezlanţuie. Fost la jucător la echipa lui Becali, Nicoliţă a rămas fanul formaţiei şi după ce s-a retras.

În cadrul emisiunii Fanatik Superliga, de la Prima Sport, Bănel a făcut show.

Bănel Nicoliţa a evoluat la FCSB în perioada 2005-2011. În cei şase ani petrecuţi la proaspăta campioană, fostul fotbalist a jucat în 262 de meciuri şi a marcat 34 de goluri.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele