Ultima oră
Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles" Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles"
Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB
A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid
România a urcat în clasamentul FIFA! România a urcat în clasamentul FIFA!

Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 17:11
mail-share icon Email

Partida Rangers - FCSB, din runda 3 a Europa League, va avea loc joi, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi Prima Sport 5, online pe PrimaPlay.ro şi în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21813128/1/profimedia-0599988202.jpg

Bănel Nicoliţă (39 de ani) este unul din cei mai iubiţi jucători din istoria celor de la FCSB. Încă în activitate, acesta a avut un pronostic foarte optimist pentru actuala campioană.

Nicoliţă e de părere că fostul său club va câştiga multe sezoane la rând în Superliga, iar în grupele Europa League, elevii lui Elias Charalambous vor cumula 10 puncte.

”FCSB are cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani de zile de-acum încolo. Dacă se menţine nucleul de jucători, asta e părerea mea.

Eu am spus-o de la început. Îmi doresc 10 puncte în grupa din Europa League şi sunt aproape. M-am gândit la lot şi cu cât eşti mai motivat decât adversarul, poţi să baţi, indiferent că joci cu Rangers, cu Galatasaray, cu Real Madrid.

Când eşti mai motivat, poţi să faci o surpriză. Cum a fost şi la meciul cu Paok. Păi să câştigi în 10 oameni meciul cu Paok? Cu stadionul ăla vulcanic? Cine credea? Nu credea nimeni!

Nu ştiu dacă va fi cu Manchester United cel mai greu meci. Depinde cum va ajunge în momentul ăla. Dacă Manchester United nu va mai avea nevoie de puncte, nu cred că va veni cu echipa bună, dar Manchester United rămâne Manchester United!”
a spus Nicoliţă, pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele