Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Avea voie Colţescu să anuleze golul marcat de UTA? Constantin Zotta a dat verdictul | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 13 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21667391/1/screenshot-2024-07-13-103156.png

UTA şi Rapid au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21:00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Giuleştenii au intrat în avantaj la cabine, dar UTA a reuşit să egaleze în repriza secundă. Mai multe decât atât, arădenii au marcat pentru 2-1, dar reuşita a fost anulată după un moment controversat.

Casca lui Colţescu nu funcţiona, astfel că nu a auzit când cei din camera VAR i-au transmis că trebuie să revadă faza golului, Colţescu a reluat jocul şi abia după ce a fost oprit de către al patrulea oficial, care i-a spus lui Colţescu că trebuie să meargă să revadă faza, a întrerupt partida.

Constantin Zotta vorbit în cadrul emisiunii Fotbal Show despre golul anulat de Colţescu. Fostul arbitru a punctat faptul că centralul a încălcat grav protocolul VAR şi nu mai putea reveni asupra fazei după ce a dat drumul la joc.

"Marchează UTA. Am avut lovitură de început, s-a reluat, mingea e în joc, moment în care asistentul se duce la Colţescu şi îi atrage atenţia că trebuie să consulte o fază să verifice modul în care a fost înscris golul. 

E o gravă încălcare a protocolului VAR, trebuiau să o revadă colegii şi puteau schimba decizia cât timp jocul nu a fost relut. E o decizie pe care nimeni n-o înţelege, nu funcţionează casca... Se arbitrează şi fără cască, şi fără sistem VAR, se poate întâmpla, arbitrul trebuie să continue aplicând legile jocului. 

Mai e ceva. Intervenţia după ce jocul a fost reluat, atunci când analizezi faza, trebuie să fie o fază evidentă, una evidentă. Aici a fost la aprecierea arbitrului. Ok, a fost fault, dar trebuie să fie ceva evident", a spus Constantin Zotta, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele