Ultima oră
Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu PAOK. "Ferguson e mai puternic decât Lucescu" Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu PAOK. "Ferguson e mai puternic decât Lucescu"
Chelsea, victorie cu multe goluri în duelul cu Gent. Rezultatele de joi din Conference League Chelsea, victorie cu multe goluri în duelul cu Gent. Rezultatele de joi din Conference League
Încă un meci de coşmar pentru Manchester United. ”Diavolii” au avut 2-0 cu Porto în Europa League Încă un meci de coşmar pentru Manchester United. ”Diavolii” au avut 2-0 cu Porto în Europa League
FCSB a obţinut o sumă impresionantă după startul perfect din Europa League FCSB a obţinut o sumă impresionantă după startul perfect din Europa League
VIDEO | PAOK Salonic - FCSB 0-1. Cu un om în minus, campioana României obţine un succes istoric VIDEO | PAOK Salonic - FCSB 0-1. Cu un om în minus, campioana României obţine un succes istoric
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Europa League! FC Porto - Manchester United 3-3, în cel mai tare meci al serii! Surpriză mare VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Europa League! FC Porto - Manchester United 3-3, în cel mai tare meci al serii! Surpriză mare

Au început problemele pentru Adi Mutu la Cluj! Neluţu Varga a tăiat masiv din salarii: ”Le-am scăzut chiar dacă au prelungit”

CFR Cluj Publicat pe 23 ian 2024
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21470246/1/balaj.jpg
CFR Cluj traversează o perioadă dificilă la începutul anului 2024. Echipa ardelenilor a pierdut duelul cu FC Botoşani, scor 0-1, şi l-au demis pe Andrea Mandorlini.
 
Ulterior, Adrian Mutu a fost instalat pe banca tehnică în locul antrenorului italian. 
 
În plus, Cristi Balaj a declarat că gruparea din Gruia a reuşit să strângă nişte economii considerabile în ultimul timp.
 
De asemeanea, Balaj a subliniat că jucătorii şi-au primit salariile la zi şi datorită finanţatorului clubului, Neluţu Varga. Totdată, Cristi Balaj a precizat că efortul întregii echipe a dus la aceste cifre pozitive.
 

”Le-am scăzut chiar dacă au prelungit”

 
”Suntem undeva la 267.000 de euro net lunar. Vorbim de sume nete şi aici nu e inclus staff-ul tehnic. Când am venit eu era 530 şi ceva de mii. Nu puteam să redresăm clubul în alte condiţii. Suntem cu salariile la zi şi pentru că am avut sprijinul lui Neluţu.
 
Au scăzut şi contractele lor, chiar dacă au prelungit (n.r. – Deac şi Camora), au scăzut. Dar nu e doar meritul meu. Suntem o echipă. Răzvan Zamfir, Bogdan Mara, colegii de la juridic din C.A. A fost o muncă comună aici.
 
Nu a fost uşor pentru că a trebuit să se îndeplinească multe condiţii ca să aducem jucători. În primul rând valoarea fotbalistică şi în al doilea rând situaţia financiară”, a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele