Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

”Au fost nişte discuţii”. Fostul antrenor a lui Dinamo, colaborarea interesantă în străinătate | EXCLUSIV

Fotbal Internațional Publicat pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21703621/1/burca.jpg

Ovidiu Burcă a dat detalii în legătură cu prezenţa sa la o conferinţă de presă a echipei moldovene, Zimbru Chişinău.

La conferinţa de presă au fost prezenţi Dan Alexa şi Ovidiu Burcă, care au fost prezentaţi drept consilieri ai afaceriştilor din România care vor să investească la Zimbru Chişinău.

Fostul antrenor a lui Dinamo a vorbit la Fotbal Show despre ceea ce a făcut în calitate de consultant al afaceriştilor români.

”Am fost invitat de un grup de oameni de afaceri care se gândesc să investească în fotbalul din Moldova, am fost în calitate de consultant. Au fost nişte discuţii şi nimic mai mult. Au o infrastructură excelentă, stadion bun, modern. Teren de antrenament, sintetic.

E un club de tradiţie. Rolul meu a fost de consultant. Eu din experienţa pe care o am din punct de vedere managerial, mi se pare un proiect interesant, într-un oraş frumos”, a declarat Burcă, la Prima Sport.

Zimbru Chişinău evoluează în prezent în prima ligă din Republica Moldova, acolo unde este lider după primele două etape în care a câştigat cu Bălţi şi Milsami, scor 4-0 şi 4-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri