Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

Atacantul danez Martin Braithwaite vrea să cumpere un club de tradiţie din Spania

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 4 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21691541/1/mb.jpg

Atacantul danez Martin Braithwaite, în vârstă de 33 de ani, care a părăsit recent Espanol Barcelona în condiţii nefavorabile, este interesat să cumpere clubul spaniol.

Potrivit cotidianului spaniol Marca, atacantul danez caută "formule economice" şi aşteaptă să fie publicate cifrele clubului catalan înainte de a-l cumpăra.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani, care a părăsit Espanol, echipă ce a promovat în La Liga la finalul sezonului trecut, nu a apreciat modul în care fostul său club l-a tratat. "Acum un an, clubul mi-a făcut o ofertă de prelungire, dar nu am fost respectat", a spus el.

Braithwaite, care deţine o companie imobiliară în Statele Unite, un restaurant în Gava şi o linie de îmbrăcăminte, este unul dintre cei mai bogaţi fotbalişti din lume.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri