Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Astăzi ajunge în România! Transfer impresionant reuşit de Dinamo

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21496032/1/profimedia-0338526505.jpg

Dinamo Bucureşti a trecut în deplasare, cu 2-0, de echipa campioană a României, Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 25-a din Superliga.

După acest succes, Andrei Nicolescu, administratorul special al formaţiei din "Ştefan cel Mare", a dezvăluit că Dinamo este aproape de un nou transfer, iar acum se pare că tratativele au ajuns la final. Conform Radio Dinamo 1948, Edgar va ajunge sâmbătă seară în România.

Edgar Ie, fundaş central de origine, evolua la Basaksehir, formaţie aflată pe locul 8 în prima ligă din Turcia, înainte să semneze cu Dinamo.

”Încercăm să aducem un fundaş central. Să sperăm că îl şi putem aduce. Este un fundaş de origine franceză, cu o cotă foarte bună şi eu sper să reuşim să facem astăzi transferul. Are cetăţenie portugheză şi a jucat în Turcia la Başaksehir: Edgar Ie se numeşte.

Sper să reuşim să îl aducem pentru că altfel s-ar putea să dezamăgim dacă nu putem să-l închidem. Aş fi vrut să semneze întâi, să fiu sigur că totul e în regulă.

Ne dorim să aducem jucători de calitate, care pot face diferenţa. Nici nu ne-am concentrat foarte tare în condiţiile în care puteam să facem transferuri chiar şi pentru împrumuturi păreau foarte, foarte complicate negocierile”, a spus Andrei Nicolescu, zilele acestea.

Edgar Ie a mai jucat de-a lungul carierei sale la echipe precum Lille, Belenenses, Nantes, Trabzonspor, Feyenoord sau Barcelona. În tricoul catalanilor a bifat un singur meci, în Cupa Spaniei (victorie 4-0 cu Huesca, sezonul 2014/2015). Fundaşul este cotat la 1,7 milioane de euro pe Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele