Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Ar fi lovitura iernii pe piaţa de mercato! Un jucător de la CFR, remarcat de Gigi Becali. ”Ne-ar mai trebui”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21420945/1/kra.jpg

Gigi Becali a început deja campania de transferuri la FCSB, iar acum vrea să o continue cu un jucător de la CFR Cluj.

Patronul formaţiei bucureştene a spus la Fanatik că îl vrea pe Krasniqi. Becali a declarat că este gata să ofere 300.000 de euro pentru serviciile kosovarului.

MM Stoica, team managerul lui FCSB, a declarat că atacantul kosovar este un fotbalist tehnic, dar la liderul din Superliga e concurenţă mare pe acel post.

 

"Îi place, îi place (n.r. - lui Gigi Becali de Ermal Krasniqi). Ştiu că la un moment dat ei vorbeau despre... Păi, e adevărat că nu-i avem decât pe Coman, Octavian Popescu şi Luis Phelipe, ne-ar mai trebui şi Krasniqi (n.r. - zâmbeşte). Sincer, ei (n.r. - cei de la CFR Cluj) îi aveau la momentul ăla pe Krasniqi, Petrila, Luca Mihai, Otele şi l-au luat şi pe Konoplyanka. Nu este o chestie singulară. Şi Craiova îl avea pe Ivan şi l-a luat pe Mitriţă şi amândoi trebuiau să joace. 

Sunt patroni care vor să ia neapărat un jucător. Ce să spun? Krasniqi e interesant pentru toată lumea. Am înţeles că era o discuţie de 4 milioane pentru el, la Lazio. În prima lui perioadă la CFR a fost foarte bun, după aia s-a schimbat şi sistemul... Krasniqi nu pare că ar avea viteză, dar cu mingea la picior e foarte bun", a spus Stoica, pentru Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele