Ultima oră
Declaraţie şocantă a lui Gigi Becali! Lipsă totală de empatie pentru Adrian Şut Declaraţie şocantă a lui Gigi Becali! Lipsă totală de empatie pentru Adrian Şut
Elisabeta Lipă va candida la alegerile parlamentare! Pe lista cărui partid se află Elisabeta Lipă va candida la alegerile parlamentare! Pe lista cărui partid se află
Cum şi de unde să-ţi alegi uşile de interior Cum şi de unde să-ţi alegi uşile de interior
Marius Şumudică a vorbit despre incidentul dintre Dan Petrescu şi Louis Munteanu. "Cazi în penibil" Marius Şumudică a vorbit despre incidentul dintre Dan Petrescu şi Louis Munteanu. "Cazi în penibil"
Marius Şumudică, ultimele detalii despre accidentarea lui Cristi Săpunaru Marius Şumudică, ultimele detalii despre accidentarea lui Cristi Săpunaru
Adrian Şut, reacţie emoţionantă după decesul tatălui său Adrian Şut, reacţie emoţionantă după decesul tatălui său

Anunţ de ultimă oră făcut de FRF cu privire la Nordis! Comunicat destul de controversat

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 10:25
mail-share icon Email

Nordis este unul dintre sponsorii Comisiei Centrale a Arbitrilor şi a naţioanlei de fotbal U21 a României. Dezvoltatorul imobiliar este implicat într-un scandal de proporţii, după ce o investigaţie jurnalistică a scos la iveală o fraudă de milioane de euro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21810055/1/petrolul-ploiesti-vitesse-arnhem-amical-12-10-2024.jpg

Pe 7 octombrie, Recorder a publicat o investigaţie amănunţită cu privire la o fraudă de milioane de euro reuşită de Nordis. Sute de persoane au fost păgubite de dezvoltatorul imobiliar. De asemenea, investigaţia a scos la iveală şi implicaţiile politice ale ţeparilor, soţul Laurei Vicol fiind unul dintre asociaţi. În urma scandalului, Laura Vicol şi-a dat demisia din PSD şi de la şefia Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. De asemenea, ea nu va mai candida la alegerile parlamentare de la finalul acestui ani.

Nordis a încheiat un prim contract de sponsorizare cu Federaţia Română de Fotbal în urmă cu patru ani. Angajamentul de sponsorizare, prelungit ulterior, avea finalitate în decembrie 2025. Practic, până la data respectivă, Nordis urma să sponsorieze Comisia Centrală a Arbitrilor, iar drept răsplată, pe tricoul arbitrilor apărea sigla firmei. 

După, mulţumiţi de parteneriatul cu dezvoltatorul care a ruinat viaţa a sute de oameni, FRF a semnat un contract şi pentru naţionala de fotbal U21. Acel angajament avea finalitate în decembrie 2026.

Acum, FRF a anunţat în mod oficial că a stopat colaborarea cu Nordis, iar Comisia Centrală a Arbitrilor va avea un nou sponsor. Totuşi, comunicatul este unul ciudat, Federaţia Română de Fotbal anunţând doar încheierea parteneriatului legat de CCA. FRF avea două contracte de sponsorizare cu Norids, unul pentru CCA şi altul pentru naţionala U21. Astfel, se pune întrebarea dacă colaborarea cu naţionala de tineret rămâne în picioare.

Comunicatul emis de FRF

"Federaţia Română de Fotbal anunţă încetarea parteneriatului cu Nordis Grup, care a susţinut activitatea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Colaborarea, menită să sprijine programele de dezvoltare şi modernizare a arbitrajului românesc, nu va mai continua începând de astăzi.

Investiţia în pregătirea arbitrilor reprezintă un element esenţial pentru asigurarea unui arbitraj de calitate în competiţiile naţionale şi internaţionale. În acest sens, FRF se angajează să găsească un nou partener strategic care să contribuie la îmbunătăţirea continuă a nivelului de pregătire al arbitrilor români.

Noul partener al CCA va fi anunţat în perioada următoare, după finalizarea discuţiilor în curs", este comunicatul emis de FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele