Ultima oră
LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Sibenii au deschis scorul LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Sibenii au deschis scorul
E gata! Neluţu Varga s-a convins după meciul contra FCSB-ului şi anunţă următorul tun dat pe piaţa transferurilor de CFR: ”I-a crescut cota cu 2 milioane de euro!”

E gata! Neluţu Varga s-a convins după meciul contra FCSB-ului şi anunţă următorul tun dat pe piaţa transferurilor de CFR: ”I-a crescut cota cu 2 milioane de euro!”
S-a aflat când vor reveni pe teren Lixandru şi Edjouma S-a aflat când vor reveni pe teren Lixandru şi Edjouma
Un cunoscut dinamovist s-a oferit să suporte toate cheltuielile înmormântării lui Gigi Mulţescu Un cunoscut dinamovist s-a oferit să suporte toate cheltuielile înmormântării lui Gigi Mulţescu
Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt

Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt
Denis Drăguş, desfiinţat de antrenorul lui Trabzonspor şi de un fost fotbalist turc Denis Drăguş, desfiinţat de antrenorul lui Trabzonspor şi de un fost fotbalist turc

Antrenorul Nicolae Forminte şi-a deschis club de gimnastică artistică la Constanţa

Gimnastica Publicat de Tudor Moisa pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21725708/1/jo.jpg

Antrenorul Nicolae Forminte a anunţat, sâmbătă, deschiderea clubului ACS Total For, la Constanţa, începând din 15 septembrie. Forminte a condus echipa feminină a României la JO de la Beijing, iar în carieră a obţinut 85 de medalii în marile competiţii.

Nicolae Forminte (67 de ani) a antrenat mai multe gimnaste care au făcut istorie pentru România în marile competiţii, între care Simona Amânar, Gina Gogean, Lavinia Miloşovici, Maria Olaru, Andreea Răducan sau Sandra Izbaşa. În total, la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Europene, Forminte a obţinut cu gimnastele senioare pe care le-a pregătit 85 de medalii, din care 29 de aur, respectiv 32 de medalii cu junioarele (6 de aur).

El a condus lotul feminin între anii 2005-2010, inclusiv la JO de la Beijing, iar apoi între 2016-2019 şi a rămas apoi în staful echipei până în 2021. La JO din 2008, cu Nicolae Forminte antrenor, România a obţinut medalia de bronz. Activitatea sa ulterioară a inclus şi contractul cu un club din Italia.

Forminte a anunţat, sâmbătă, lansarea clubului său de gimnastică – Asociaţia Clubul Sportiv Total For, care ar urma să fie inaugurat în 15 septembrie, la Constanţa.

Fostul antrenor al României face deja selecţii, iar antrenamentele se vor desfăşura în sălile Complexului Sportiv Tomis Constanţa, fiind anunţat şi programul de pregătire.

”Orice copil cu vârsta cuprinsă între 5-10 ani este aşteptat la sală. Gimnastica artistică este o disciplină sportivă care asigură sănătatea fizică şi spirituală a celor care o practică”, a mai transmis antrenorul.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele