Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

Andrea Compagno semnează cu Rapid? Anunţul giuleştenilor

FCSB Publicat pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21378326/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023.jpg

Andrea Compagno, golgheterul FCSB-ului din sezonul trecut, riscă să nu mai fie util pentru tactica liderului din SuperLigă, după cum a declarat chiar patronul Gigi Becali!

Eşecul înregistrat de FCSB în derby-ul cu Rapid nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali şi, aşa cum era de aşteptat, orgoliosul patron al ”roş-albaştrilor” a anunţat modificări în formula de start a vicecampioanei en-titre şi nu numai. El vrea să aducă la FCSB şi un atacant în iarnă, fiind nemulţumit, printre alţii, şi de Andrea Compagno.

Astfel, s-a zvonit pe seama unei posibile mutări a italianului la rivala FCSB-ului, Rapid, dar antrenorul giuleştenilor, Cristiano Bergodi, a negat varianta. A afirmat că nu se pune problema ca Andrea Compagno să semneze cu Rapid. Aşadar, clubul patronat de Dan Şucu neagă oficial interesul pentru vârful trecut şi pe la FC U Craiova. 

Bravo că m-ai întrebat asta, aş fi uitat. Compagno nici nu-l cunoşteam până să vină în România. El a jucat în ligile inferioare, dar după l-am văzut la Craiova, un jucător bun, care s-a remarcat şi a ajuns la FCSB.

Ce se scrie e o prostie. Cu tot respectul, dar când cineva spune aşa, ar fi bine măcar să mă sune şi să îmi spună. E adevărat, noi, antrenorii, suntem uneori mincinoşi, însă eu sunt totdeauna deschis, nu spun minciuni. Eu nici n-am numărul de telefon al lui Compagno, nu l-am sunat după meci.

Cine l-a sunat pe Compagno? Mă deranjează mult. Am respect pentru ziarişti, dar nu poţi să spui că l-a sunat Bergodi pe Compagno. Cine l-a sunat? Eu nici nu l-am salutat. Uneori venea el din respect, mă saluta în italiană, dar eu nu l-am sunat deloc. Noi suntem bine cu Tsomou şi ceilalţi.

Pe viitor poate. Eu îl apreciez pe Compagno ca jucător, la fel cum apreciez şi alţii, români sau străini, dar eu nu l-am sunat deloc pe Compagno", a spus Cristiano Bergodi.

Andrea Compagno consideră că FCSB e dezavantajată 

Utilizat puţin în acest sezon, fără a mai da randamentul din campionatul trecut, italianul de 27 de ani a declarat, într-un live pe Tik-Tok, faptul că ceea ce se întâmplă în România ar fi o conspiraţie contra FCSB-ului. Chiar dacă nu a detaliat şi nu a vrut să dezvolte ideea, reacţia lui Andrea Compagno a atras atenţia.

  • Doar 4 goluri în 19 meciuri oficiale, în Superligă şi preliminariile Conference League, a reuşit Andrea Compagno pentru FCSB în sezonul curent.

Sunt foarte bine, ne-a lăsat liber (n.r. clubul) câteva zile ca să mergem acasă. Totul este în regulă. Am văzut şi anul trecut, se încearcă destabilizarea FCSB-ului. Sunt foarte bine, ne-am pregătit bine aceste două săptămâni.

Acesta este obiectivul meu, sunt atacant şi trebuie să dau goluri de fiecare dată când intru pe teren. Sper să dau mai multe ca anul trecut”, a spus Andrea Compagno, într-un live pe Tik Tok, în luna octombrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele