Ultima oră
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”
VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga
Portarul lui Napoli va fi indisponibil timp de o lună Portarul lui Napoli va fi indisponibil timp de o lună

Anamaria Prodan, atac fără menajamente la adresa lui Florin Manea! "Este drum lung şi pâine multă de mâncat până cineva poate sta lângă mine"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21459959/1/aa.jpg

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham este cel mai scump din istorie al unui jucător român. Fundaşul în vârstă de 21 de ani a fost cumpărat de londonezi în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, la care se vor mai adăuga bonusuri în valoare de aproximativ 5 milioane de euro.

Un mare aport în realizarea mutării l-a avut Florin Manea, cel care îl impresariază pe Drăguşin de ani buni. Imediat după ce s-a realizat transferul, agentul a ironizat-o pe Anamaria Prodan, despre care a spus că se afla la o emisiune la televizor, în vreme ce el parafa mutarea.

Nu a durat mult şi a venit şi replica Anamariei. Aceasta a pus tunurile pe Manea şi l-a atacat fără niciun fel de menajament.

“Îl felicit din inimă pe Florin că a participat la acest transfer. Îl felicit că a ştiut lângă cine să stea să poată vedea cum se fac transferurile mari şi să şi participe la ele.

Cât despre emisiuni iUmor sau filme pe marile ecrane … nu are cum să vorbească pentru că nu înţelege. Eu sunt completă. Eu pot face şi film şi emisiuni şi fotbal şi business. Cam tot ce mişcă pe pământ eu pot să fac. Cu succes.

Florin îşi ia floricele vine la cinema şi se uită la filmele mele, se uită la tv la emisiunile mele, învaţă de la mine cum se face business. Eu nu am cum să mă cert cu Florin căci îl cunosc de când era mic… pot doar să-i explic că este drum lung şi pâine multă de mâncat până cineva poate sta lângă mine din toate punctele de vedere.

Încă o dată felicitări lui şi fotbalului românesc. Felicitări lui Radu în primul rând căci el este artizanul. Iar Florin să nu uite ceva… comisionul din vânzarea lui Drăguşin, ăla foarte micuţ dar la vremea respectivă, aer pentru el… eu i l am dat… şi aici avem şi martori, Claudiu Florică şi avocatul Marian Mihail.

Eu cu ei am făcut transferul lui Drăguşin în între cluburi în timp ce Florin m-a aşteptat să bem o cafea după. Această doamnă impresar pe care o vede Florin la tv este unica şi inegalabilă Anamaria Prodan care şi prin Anglia l-a ajutat şi cam toată viaţa a fost singura care în momentele grele şi foarte grele a stat lângă el. 

Dar oamenii uită şi când pot scoate capul după linişte absolută, mulţi ani fac zgomot mare. Mă rog, sunt obişnuită cu zgomotul şi de asta tac şi îi las să se audă căci momentele lui Florin de glorie sunt foarte rare. Eu ma bucur pentru el şi pentru acest moment al lui.

Îi urez cât mai multe momentele de glorie, la mine sunt obişnuinţă… aşa că zâmbesc şi îl invit pe 6 februarie, la ora 18:00, la mall Băneasa, la premiera filmului meu “Complotul Bonelor” cea mai frumoasă comedie românescă, unde am rol principal şi îi promit că nu îi iau bani pe bilet şi nici pe floricele!”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt