Ultima oră
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

Ana Bărbosu a intrat în posesia medaliei de bronz. ”Un moment emoţionant pentru mine”

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21704217/1/barbosu-fb-cosr.jpg

Gimnasta Ana Maria Bărbosu a intrat în posesia medaliei de bronz de la Jocurile Olimpice în cadrul unei ceremonii care va avea loc, vineri, la Casa Olimpică din Bucureşti.

Sportiva noastră a fost foarte emoţionată şi a punctat că această performanţă vine după foarte multă muncă.

"Bună ziua, vă mulţumesc că aţi venit la această ceremonie, e un moment emoţionant pentru mine. Auzindu-i pe campionii noştri că medalia este foarte grea, nu am realizat totuşi cât de grea este. Rezultatul a venit în urma multor ani de muncă în sala de gimnastică, le mulţumesc antrenorilor.

Rezolvarea cazului a fost posibilă datorită Federaţiei şi Casei de Avocatură, care nu au renunţat la noi, sportivele. Au dorit să existe trei medalii de bronz. Sper să continui să reprezint România la cel mai înalt nivel", a spus cu multă emoţie Ana.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat că a primit luni, la Paris, medalia de bronz cuvenită gimnastei Ana Maria Bărbosu, medalie atribuită României prin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Aceasta a fost înmânată reprezentantului COSR de către Comitetul de Organizare, cu acordul Comitetului Internaţional Olimpic.

Medalia care a intrat în posesia COSR nu este fizic aceeaşi medalie pe care a primit-o Jordan Chiles la festivitatea de premiere după finala olimpică de la sol.

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat luni seară că TAS a respins solicitarea formulată de Federaţia de Gimnastică a Statelor Unite, Jordan Chiles, şi Comitetul Olimpic al Statelor Unite de a redeschide cazul concursului de la sol, de la Jocurile Olimpice. Oficialii USA Gymnastics au confirmat, luni, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) nu va reveni asupra deciziei prin care îi cere gimnastei Jordan Chiles să returneze medalia de bronz care i-a fost acordată la exerciţiul de la sol la Jocurile Olimpice de la Paris, dar promit că vor continua eforturile pentru ca sportiva americană să păstreze medalia care ar trebui să-i revină Anei Bărbosu.

TAS a anulat contestaţia pentru exerciţul la sol depusă de antrenoarea lui Chiles, care i-a adus sportivei în concurs medalia de bronz, spunând că a venit cu 4 secunde mai târziu de limita de timp, de un minut, pentru un astfel de demers. USA Gymnastics a prezentat dovezi suplimentare la TAS duminică, după ce organismul internaţional cu sediul la Lausanne decisese în favoarea unui apel al româncei Ana Bărbosu, care va urca astfel pe locul al treilea în concurs.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele