Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Alex Paşcanu, impresionat de Rapid. ”Am rămas şocat de atmosferă”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 30 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21686730/1/pascanu.jpg

Rapid mai dă o lovitură pe piaţa transferurilor! Fundaşul Alexandru Paşcanu (25 de ani) a fost prezentat oficial de giuleşteni.

Acesta a semnat un contract valabil pe 3 sezoane. Paşcanu a jucat stagiunea trecută la pentru Sporting Gijon, sub formă de împrumut de la Ponferradina.

Fundaşul a declarat că revenirea în Superliga aduce cu sine mai multă maturitate. Acesta a punctat că nu se sprie de concurenţă şi speră să se autodepăşească.

”Sunt mult mai matur faţă de ultima dată în România. Am învăţat mult, experienţa în Spania mă va ajuta enorm în teren. Nu am mai urmărit fotbalul românesc în ultimii ani, m-am desprins puţin de Liga 1.

Am urmărit startul acesta de sezon. Sunt unele diferenţe între Liga 1 şi eşalonul secund din Spania, însă se şi aseamănă. Din punctul meu de vedere, sunt la acelaşi nivel din punct de vedere valoric. E multă calitate la nivel de fundaşi la Rapid, însă concurenţa internă te poate face să te autodepăşeşti.

Am fost la meciul dintre Steaua şi Rapid din liga patra. Am fost în galeria Rapidului, cu vărul şi cu unchiul meu. Mi-a plăcut foarte mult, am rămas şocat de atmosferă, una foarte bună pentru o partidă din eşaloanele inferioare. În fotbal nu se ştie ce se va întâmpla mâine, abia aştept să trăiesc şi din teren acea atmosferă”, a spus Paşcanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele