Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

Alex Chipciu, reacţie emoţionantă după ce a fost convocat la naţională

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 30 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21718015/1/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-13-07-2024-1.jpg

Mircea Lucescu a anunţat, astăzi, lotul naţionalei pentru "dubla" din septembrie. România se va duela, în Nations League, cu Kosovo şi Lituania.

Printre surprizele selecţionerului se numără şi Alex Chipciu, care a bifat ultima prezenţă la naţională în urmă cu cinci ani. După ce a aflat că a fost convocat, fotbalistul Universităţii Cluj a avut o primă reacţie.

Alex Chipciu a punctat cât de emoţionant a fost momentul şi a dezvăluit că nu se mai aştepta să fie convocat.

"Chiar vorbeam şi înainte, e emoţionant pentru mine, la vârsta asta, să mă duc la echipa naţională, plus că am şi zis că am fost, de multe ori, aproape să mă duc.

Nu pot să ascund, e o bucurie mare, clar, o emoţie mare am simţit. Aş minţi să zic că e la fel ca la debut, am debutat fiind copil, era Mutu, pe Chivu nu l-am prins. Aveam o ruşine faţă de ei. După o carieră lungă, e altfel când vine vorba de gânduri.

Te gândeşti să ajuţi echipa naţională, decât să te ajuţi pe tine. Pentru mine, personal, am fost la EURO şi m-am transferat la Anderlecht, m-am dus la echipa naţională, m-a luat la FCSB. Acum, clar, nu mă mai gândesc la lucrurile astea. Dacă nu avem fundaş stânga şi sunt de ajutor acolo, cred că e foarte bine.

Tot timpul am fost în aşteptare, dar după EURO nu îmi mai făceam planuri, m-a emoţionat când mi-a zis domnul Sabău că o să mă cheme. Acum câteva zile m-a anunţat neoficial domnul Sabău". a declarat Alex Chipciu într-un interviu postat pe pagina de Youtube a Universităţii Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri