Ultima oră
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence
Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat” Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat”

Alcoolul, interzis în Giuleşti! Decizia luată de Dan Şucu

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21523177/1/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-27-11-2023-1.jpg

Dan Şucu a dezvăluit că nu permite nimănui din conducerea Rapidului să consume băuturi alcoolice, la meciule de fotbal.

Finanţatorul majoritar al echipei din Giuleşti a spus că îi place spriţul, dar că i se pare incalificabil ca alcoolul să fie consumat la partidele de fotbal.

”Ideea este că dacă tu conduci o activitate, o firmă ceva, trebuie să conduci pe baza exemplului personal. Vă dau un exemplu simplu. Dacă o să mă vezi pe mine la meci cu un pahar de băutură alcoolică în mână, dacă o să beau din el, atunci oricare dintre colegii mei are şi el dreptul să bea.

Dar până când nu mă vede pe mine cineva cu un pahar de băutură în mână, nimeni nu are dreptul să se atingă de băutură în timpul unui joc. Lucrurile sunt foarte simple, asta e direcţia, asta e decizia. Vrem să fim serioşi, ne comportăm serios. Vrem să fim respectaţi, trebuie să ne comportăm în aşa fel încât să fim respectaţi.

Există un exemplu, toţi trebuie să dăm exemplul respectiv. Nu contează dacă suntem acţionari, dacă suntem antrenori, preşedinte sau organizator. Indiferent unde suntem în club, atâta timp cât aparţinem clubului trebuie să avem un anumit comportament.

Atenţie, nu plecăm de la premisa că nu-mi place şi mie un şpriţ sau o bere. Despre ce vorbim, doar nu sunt habotnic. Sincer, chiar îmi place foarte mult, dar fiecare lucru la locul lui”, a declarat Şucu, la ”Suflet de rapidist”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele