Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Al-Nassr a luat decizia finală cu privire la Cristiano Ronaldo

Staruri din fotbal Publicat pe 13 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21666670/1/profimedia-0878127494.jpg

Al-Nassr, clubul saudit unde Cristiano Ronaldo joacă din ianuarie 2023, ar dori să prelungească acordul portughezului pentru încă un sezon, până în iunie 2026. Acest lucru i-ar putea permite lui CR7 să rămână competitiv înainte de Cupa Mondială din 2026.

Sub contract până în iunie 2025 cu Al-Nassr, Cristiano Ronaldo şi-ar putea prelungi contractul cu clubul saudit pentru încă un sezon.

Potrivit unui jurnalist talkSport, directorii lui Al-Nassr ar dori să reînnoiască acordul atacantului portughez (39 de ani), care a ajuns la club în ianuarie 2023.

Discuţiile sunt aşteptate să înceapă în această vară. În acest sens, Al-Nassr ar dori să îi ofere lui Cristiano Ronaldo şansa de a rămâne competitiv în vederea participării la Cupa Mondială din 2026.

"Câştigarea Cupei Mondiale cu Portugalia a fost cel mai mare şi mai ambiţios vis al carierei mele. Din păcate, acest vis a ajuns la sfârşit", a declarat fostul star de la Real Madrid după eliminarea ţării sale în 2022.

Un an şi jumătate mai târziu, după eliminarea Portugaliei în sferturile de finală ale Euro 2024, Cristiano Ronaldo nu a dat nicio indicaţie cu privire la următoarea etapă a carierei sale internaţionale. Chiar şi aşa, turneul său a fost dezamăgitor, fără niciun gol marcat şi cu multe critici la adresa sa.

Cu Al-Nassr, însă, Cristiano Ronaldo s-a bucurat de un sezon de succes, marcând 44 de goluri şi oferind 13 pase decisive în 45 de meciuri în toate competiţiile. În august anul trecut, el a câştigat primul său trofeu în Arabia Saudită, Cupa Campionilor Arabiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri