Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Adrian Mutu ştie ce trebuie să facă Marius Ştefănescu pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor lui Gigi Becali: „Depinde doar de el”

FCSB Publicat pe 4 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21691589/1/stefanescu.jpg

FCSB l-a cumpărat în această vară pe Marius Ştefănescu de la Sepsi în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro.

Fotbalistul a bifat până acum 7 meciuri în tricoul „roş-albaştrilor” în toate competiţiile, reuşind să marcheze un gol şi să livreze o pasă decisivă.

Până acum, Ştefănescu nu l-a impresionat pe Gigi Becali, care l-a taxat de fiecare dată când a avut ocazia, punând o presiune extrem de mare pe acesta.

Adrian Mutu crede în continuare că fostul jucător de la Sepsi se va ridica la aşteptările finanţatorului şi l-a sfătuit să îşi ia un mental coach, pentru a face faţă presiunii.

„Depinde doar de el dacă va rezista la FCSB. El vine de la Sepsi unde atmosfera e stabilă, presine normală, nu foarte mediatizată la nivel naţional.

Se recunoşteau doar părţile pozitive atunci când jucai în campionat. Niciodată nimeni nu te critica pentru că nu prezintă interes la nivel naţional.

 

Vii la FCSB şi sunt ştiri încontinuu, se schimbă tot. Dacă vrea să joace la FCSB şi vrea să fie la echipa naţională trebuie să îi dăm timp noi să se adapteze la ce înseamnă noua realitate.

Ar putea să îşi ia mental coach, nu i-ar strica. Dar domnul Becali trebuie să îi dea timp să se adapteze. E un băiat OK şi vine aici la Bucureşti unde totul e pe grabă. La nivel de fotbal, de echipe de tot. Totul e rapid aici.

 

El trebuie să ştie unde e şi să gestioneze foarte bine presiunea dacă vrea să facă un salt mai departe. Dacă nu se va întoarce la Sepsi sau unde îl vor da.

Dacă el va gestiona foarte bine şi va face saltul, va putea ajunge la echipa naţională. La ce se întâmplă la FCSB ar fi indicat să aibă un mental coach, pentru că e o presiune continuă”, a declarat Adrian Mutu la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele