Ultima oră
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! S-a marcat în ambele partide VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! S-a marcat în ambele partide
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa
O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el

O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el
După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil
O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu:  „El a dat-o în străchini” O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu: „El a dat-o în străchini”

Adrian Mutu a dezvăluit cum s-au derulat negocierile cu Poli Iaşi

Poli Iași Publicat de Tudor Moisa pe miercuri, 22:59
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21730245/1/mutu.jpg

Emil Sândoi este noul antrenor de la Poli Iaşi. Fostul selecţioner de tineret revine astfel în antrenorat, după o pauză de un an.

În presă au apărut, de-a lungul ultimelor zile, numele mai multor tehnicieni care l-ar fi refuzat pe Cornel Şfaiţer. Printre aceştia s-a numărat şi Adrian Mutu, despre care s-a scris că i-a cerul conducătorului ieşean o clauză de reziliere de 300.000 de euro şi un salariu de 12.000 de euro.

Acum, Adrian Mutu a infirmat că a avut aceste pretenţii financiare şi a spus că a discutat doar câteva minute cu Şfaiţer.

”Nu este adevărat. Îl puteţi suna pe domnul Şfaiţer. Discuţia cu el a fost de două-trei minute, în care i-am mulţumit că s-a gândit la mine.

Nu am ajuns să discutăm despre bani. Eu vreau să aştept. Unele oferte au venit înainte de această pauză competiţională”, a declarat Adrian Mutu, la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele