Ultima oră
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 4-0, în direct la Prima Sport 1. Gazdele se întrec în goluri de generic VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 4-0, în direct la Prima Sport 1. Gazdele se întrec în goluri de generic
Jannik Sinner continuă să fie lider în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat Jannik Sinner continuă să fie lider în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă

Adrian Mititelu, siderat după ce a văzut delegările pentru partida dintre Rapid şi FCU Craiova! ”Să nu apară totuşi pe teren în vişiniu”

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 18 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21464962/1/universitatea-craiova-fc-u-craiova-superliga-superbet-4-11-2023-1.jpg

Vineri, de la ora 20:00, Rapid întâlneşte FCU Craiova. Partida va fi în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Horaţiu Feşnic la centru şi Andrei Chivulete în camera VAR sunt arbitrii delegaţi de CCA la partida din Giuleşti. Decizia l-a înfuriat pe Adrian Mititelu, care a postat un mesaj dur pe Facebook.

Patronul de la FCU Craiova a adăugat şi o doză de ironie în mesajul pe care l-a posat şi a scris că speră ca cei doi să nu vină îmbrăcaţi în vişiniu la meci.

”Mda, o delegare deloc surprinzătoare! CCA are criterii numai de domnul Bodescu cunoscute şi, probabil, de domnul Vassaras mai putin ştiute!

Sper ca domnii FEŞNIC şi CHIVULETE să nu apara totuşi pe teren în vişiniu! Bănuiesc că această repartizare este pe sufletul celor de la FC Rapid, un club foarte, foarte, foarte puternic financiar şi bine văzut de oamenii care decid în fotbal şi nu numai!

Celebrul slogan 'Singuri împotriva tuturor', folosit pe buna dreptate de minunaţii suporteri giuleşteni, în vremurile de restrişte, nu mai este de actualitate în prezent!

Cu toate astea, mâine (n.r. vineri) mergem în Giuleşti să luptăm, aşa cum am făcut-o întotdeauna! FORŢA ŞTIINŢA”, este mesajul postat de Adrian Mititelu Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele