Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Adi Petre s-ar putea întoarce în Superliga. E dorit de o formaţie cu ambiţii importante

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21618624/1/petre.jpg

Adi Petre (26 de ani) ar putea reveni în Superliga, după ce finalul de sezon la prin la Tunari, formaţie ce a retrogradat în Liga 3.

Sport Arad notează că atacantul s-a prezentat la reunirea echipei UTA Arad şi dacă îl va convinge pe Mircea Rednic, atunci va merge în cantonamentul din Slovenia.

UTA şi-a asigurat serviciile lui Mircea Rednic

Tehnicianul Mircea Rednic şi-a prelungit contractul cu UTA Arad până în 2026, conform paginii de Facebook a clubului arădean.

În vârstă de 62 de ani, Rednic a preluat UTA Arad în aprilie 2013 şi a reuşit să câştige play-out-ul sezonului 2023/2024 din Superliga.

”Rednic 2026! Antrenorul cu care echipa noastră a obţinut cea mai bună performanţă din ultimii 50 de ani, Mircea Rednic, continuă alături de UTA! Îi urăm mult succes alături de noi în continuare!”, a anunţat UTA Arad.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele