Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Adi Mutu a surprins când a fost întrebat despre o posibilă colaborare cu Gică Hagi la echipa naţională

Echipa nationala Publicat pe 25 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21681339/3/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-2-03-2024-4.jpg

După doi ani şi şase luni, Edi Iordănescu a părăsit echipa naţională a României. Anunţul a fost făcut, luni, de către Federaţia Română de Fotbal, după mai multe săptămâni în care decizia a fost anticipată.

Ieri dimineaţă a avut loc şedinţa Comisiei Tehnice din cadrul FRF. După ce Edi Iordănescu a decis, luni, să nu mai continue pe banca echipei naţionale, Federaţia Română de Fotbal a început căutările pentru postul lăsat vacant.

În cadrul şedinţei de ieri dimineaţă, fiecare membru cu drept de vot a dat o listă cu nominalizări, iar cel care a primit cele mai multe voturi este primul pe listă. Mihai Stoichiţă a anunţat că Gică Hagi este nominalizarea Comisiei Tehnice.

După anunţul FRF, a venit şi prima reacţie a lui Gică Hagi. Jurnalistul Silviu Tudor Samuilă a dezvăluit, în direct, la Prima Sport, că a vorbit scurt cu Hagi, iar ”Regele” susţine că totul este prea din scurt. 

„Am vorbit scurt cu Hagi, azi, şi mi-a zis că îi este extrem de greu, că este totul din scurt. Nu a zis nici că nu se duce 100%, dar că este foarte din scurt în momentul de faţă", a anunţat Silviu Tudor Samuilă, la Fotbal Show, de pe Prima Sport.

În acest context, este greu de crezut că Gică Hagi va prelua echipa naţională, iar în acest moment Adi Mutu este favoritul pentru postul de selecţioner, notează GSP.

Mutu a rămas liber de contract în luna aprilie, după despărţirea de CFR Cluj. FRF este în căutare unui antrenor cu experienţă pe banca naţionalei, iar având în vedere că Mutu a pregătit echipa de U21 a României timp de mai bine de un an, sunt şanse foarte mari ca acesta să fie noul selecţioner.

Întrebat despre o posibilă colaborare cu Gică Hagi la echipa naţională, Mutu a declarat că se consultă cu „Regele” pe aspectul fotbal de fiecare dată când se întâlneşte cu acesta, dar că este exclus să lucreze împreună la naţională.

„Sunt pe drumul meu, nu am nicio treabă cu toate că îmi place să mă consult cu Gică de câte ori am ocazia. De câte ori ne întâlnim stăm ore întregi şi discutăm despre fotbal, dar nu cred că e cazul pentru că are staff-ul lui şi nu este ce îmi doresc eu.

Este exclus asta, cu toate că sfaturile lui sunt importante. Îmi place unghiul din care priveşte anumite lucruri în fotbal, întotdeauna vorbim despre lucruri interesante”, a spus Adi Mutu la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri