Ultima oră
LIVE VIDEO | Europa League, pe canelele Prima Sport: Roma - Athletic Bilbao, pe PS 2, de la 22:00 şi Tottenham - Qarabag pe PS 3, de la 22:00! Vezi programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Europa League, pe canelele Prima Sport: Roma - Athletic Bilbao, pe PS 2, de la 22:00 şi Tottenham - Qarabag pe PS 3, de la 22:00! Vezi programul complet al zilei
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 4-0, în direct la Prima Sport 1. Gazdele se întrec în goluri de generic VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 4-0, în direct la Prima Sport 1. Gazdele se întrec în goluri de generic
Jannik Sinner continuă să fie lider în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat Jannik Sinner continuă să fie lider în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!

A vorbit Edi Iordănescu cu Diego Simeone? Decizia care îi poate asigura lui Moldovan prezenţa la EURO

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21466145/1/moldovan.jpg

Horaţiu Moldovan s-a înţeles cu Atletico Madrid, care va plăti clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro.

Portarul naţionalei a discutat cu oficialii echipei spaniole aseară, după partida dintre Atletico şi Real Madrid din Cupa Regelui.

Un detaliu important iese totuşi în evidenţă: Edi Iordănescu a fost prezent la duelul de pe Wanda Metropolitano! Selecţionerul se află în Spania pentru a lămuri situaţiile în care se află Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, doi jucători providenţiali pentru naţionala României, dar care nu prea joacă la echipele de club.

Totuşi, între cele două discuţii pe care Edi le avea programate cu antrenorii lui Rayo Vallecano şi Alaves, selecţionerul a decis să participe şi la partida din Cupa Regelui.

Horaţiu Moldovan este portarul titular al naţionalei, iar faptul că a ezitat să părăsească până acum echipa din Giuleşti se datorează turnelui final din Germania. Niciun jucător nu ar refuza cluburi precum Atletico, Betis sau Celtic în detrimentul unei echipe din Superligă dacă nu i-ar fi în pericol titularizarea la EURO.

Şanse foarte mari ca Horaţiu Moldovan să fie împrumutat la Rapid

Moldovan ar avea o misiune imposibilă în a deveni titular la Atletico înainte de EURO. Jan Oblak are postul asigurat, astfel că cel mai probabil Edi Iordănescu a discutat aspectul turneului final cu Simeone. Conform Prosport, sunt şanse foarte mari ca Moldovan să fie împrumutat la Rapid până la finalul sezonului.

Prezenţa lui Edi Iordănescu de la partida de aseară pare că a fost factorul decisiv în decizia luată de Moldovan, care ar avea postul asigurat la EURO în cazul unui împrumut la Rapid. Edi Iordănescu a început deja pregătirile pentru EURO, iar faptul că s-a interesat de situaţia unor jucători care în mod normal vor fi prezenţi la turneul final denotă că selecţionerul nu ar fi putut să lase în voia sorţii situaţia portarului titular al naţionalei României.

mail-share icon Email
viewscnt