Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

A venit şi replica! Gigi Becali l-a măcelărit pe Cristi Balaj

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21502564/2/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-1.jpg

Preşedintele CFR-ului, Cristi Balaj, le ia apărarea rivalilor de la Rapid, care au fost acuzaţi de Gigi Becali de "omenii" în partidele cu Hermannstadt sau UTA Arad. Balaj i-a transmis o replică acidă latifundiarului din Pipera şi îl acuză pe acesta de furt.

Fostul arbitru a deschis "Cutia Pandorei", iar acum a venit şi replica lui Gigi Becali, care nu l-a menajat pe Balaj.

"Hai să îţi spun ceva. Balaj să vorbească despre Meme sau despre cei care sunt de teapa lui. El despre mine nu are ce să vorbească. Care e treaba lui Balaj? El cu mine are treabă? Este obraznic, cu cei de nasul lui trebuie să vorbească. Cu mine vorbeşte de fotbal? El trebuie să vorbească despre directori tehnici, nu despre patroni.

Are nebunie la cap dacă vorbeşte despre patroni, înseamnă că are ceva la cap. Nu cred că l-a pus Neluţu Varga. Este prea cuminte om ca să îl pună. Se crede el prea important. Mereu s-a crezut prea important. Probabil acum, pentru că el crede că mai are CFR Cluj şanse la titlu. El încearcă să manipuleze play-off-ul. Eu îi bat la fotbal şi la revedere!", a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

”Dacă cei de la FCSB au pierdut foarte mult de-a lungul ultimilor ani, s-a întâmplat şi pentru că erau preocupaţi de alte echipe. Fiecare gândeşte şi vorbeşte după cum trăieşte. El (n.r. - Gigi Becali) spunea şi sezonul trecut că merita campionatul şi să joace în Champions League.

Păi ai jucat în Conference şi ai pierdut cu 0-10 (n.r. - FCSB a pierdut cu Silkeborg în grupele Conference, în 2022, cu 0-5 în fiecare meci), şi nu din cauza arbitrilor români, aşa cum tot afirmi că se întâmplă în campionat, din dorinţa de a face presiune şi de a crea o imagine deformată, ca atunci când arbitrii să dea o decizie în favoarea lor când au de luat o decizie ambiguă.

În Europa cine i-a oprit să facă performanţă? Acolo au fost arbitri străini. Când iei 0-10, dacă ai mai vorbi şi de arbitraj, atunci ţi-ai merita soarta. Eu cred că funcţionează presiunea, arbitri sunt oameni şi ei.

Plus că opinia publică nu realizează că unii fac anumite declaraţii pentru a-şi pregăti viitoare arbitraje. La nivelul subconştientului unui arbitru apar anumite scurt-circuite care aduc decizii greşite”, declarase, anterior, Cristi Balaj.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele