Ultima oră
"Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia! "Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia!
Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV
Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă
Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat” Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat”
Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV
Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci

A văzut primul 11 şi a reacţionat! Singura nemulţumire a fostului internaţional la selecţia făcută de Mircea Lucescu | EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21725097/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024.jpg

Kosovo şi România se vor duela, astăzi, de la ora 21:45. Partida va putea fi urmărită, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

  • România - Lituania, 9 septembrie, ora 21:45, în direct pe Prima TV

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Basarab Panduru a remarcat negativ un singur aspect la echipa de start. Fostul fotbalist nu înţelege de ce Florin Niţă este titular în partida de la Priştina.

Panduru a punctat că Niţă a jucat într-un singur meci oficial la Damac, iar la Campionatul Mondial din 2026 acesta va avea 40 de ani şi nu este sigur că va fi prezent. Astfel, Basarab Panduru şi-ar fi dorit să îl vadă pe Târnovanu în poarta naţionalei şi este de părere că Nations League este competiţia perfectă pentru a debuta un portar.

"În momentul ăsta, are un singur meci la Damac şi mă gândeam că vrei să pregăteşti Campionatul Mondial din 2026. În momentul acesta, Târnovanu părea că este cel mai în formă. 37 de ani, în 2026 ai 40 de ani. Eu aşa vedeam lucrurile: Liga Naţiunilor, e perfect pentru a-l debuta şi pe Târnovanu, îl ai pe Niţă lângă tine să te ajute, să fie lângă tine şi să creşti, ca în 2026 să avem deja portar. Dar, merge în continuare pe Niţă, pentru că a apărat foarte bine la Campionatul European", a declarat Basarab Panduru la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri