Ultima oră
Antrenorul rivalei din Superliga care l-a uimit pe Gigi Becali: „E un geniu la fotbal, mă depăşeşte ce face el” Antrenorul rivalei din Superliga care l-a uimit pe Gigi Becali: „E un geniu la fotbal, mă depăşeşte ce face el”
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! S-a marcat în ambele partide VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! S-a marcat în ambele partide
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa
O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el

O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el
După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil

A fost ofertat Adrian Mutu de FRF? Răspunsul "Briliantului"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe miercuri, 23:03
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21730247/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-fc-rapid-1923-superliga-superbet-10-02-2024.jpg

După ce Edi Iordănescu a părăsit echipa naţională, s-a zvonit că mai mulţi tehnicieni au avut discuţii cu FRF, înainte a Burleanu să îl oferteze pe Gică Hagi, care a refuzat.

Adrian Mutu a fost unul dintre cei despre care s-a speculat că ar putea prelua naţională. Întrebat dacă a fost contafctat de FRF, Adrian Mutu a dat răspunsul.

Fostul selecţioner a naţionalei U21 a dezvăluit că nu a fost sunat de nimein acum, dar a menţionat că a fost contacat înainte să fie nuimit Edi Iordănescu la naţională.

”Cu mine nu s-a vorbit deloc, preşedintele nu m-a sunat. Am primit nişte semnale prin intermediari. Discutasem despre contract înainte să fie numit Edi Iordănescu, acum, nu. Şi eu, dacă eram în locul lui Răzvan Burleanu, tot pe Mircea Lucescu l-aş fi pus”, a spus Adrian Mutu, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri