Ultima oră
OFICIAL | Transfer bifat de Universitatea Craiova! Un spaniol a ajuns în Bănie OFICIAL | Transfer bifat de Universitatea Craiova! Un spaniol a ajuns în Bănie
Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist" Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist"
Incredibil! Câţi bani au cheltuit pe transferuri cei de la "U" Cluj şi care este cel mai mare salariu Incredibil! Câţi bani au cheltuit pe transferuri cei de la "U" Cluj şi care este cel mai mare salariu
Reîncepe Champions League! Meciurile din prima etapă Reîncepe Champions League! Meciurile din prima etapă
Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul" Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul"
Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă" Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă"

A fost integralist la EURO, iar acum a plecat din Superligă

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21728627/1/fc-cfr-1907-cluj-universitatea-craiova-superliga-superbet-28-07-2024.jpg

Arlind Ajeti a plecat de la CFR Cluj.

Intergralist în toate cele trei meciuri ale Albaniei de la EURO, fundaşul a evoluat doar în partida cu Universitatea Craiova, în acest sezon, după ce şi în finalul stagiunii precedente nu prea a jucat.

Deşi a fost piesă de bază la echipă la începutul sezonului trecut, Ajeti a jucat tot mai puţin, iar acum va fi coleg cu George Puşcaş, la Bodrum. Cristi Balaj a fost cel care a făcut anunţul.

"Ajeti a plecat, este jucătorul care, din păcate, a evoluat mai puţin. Dan Petrescu nu s-a bazat pe el pentru că a avut numeroase accidentări. 

Au existat tentative, dar din păcate accidentările nu i-au permis acest lucru, nici suporterii nu înţelegeau de ce a evoluat mai puţin", a spus Cristi Balaj, conform sport.ro.

Cotat la 1 milion de euro, Arlind Ajeti a evoluat de-a lungul carierei la Basel, Frosinone, Torino, Crotone, Grasshoppers, Velje, Reggiana, Padova şi Pordenone. Pentru naţionala Albaniei, fundaşul central de 30 de ani a strâns 29 de selecţii şi a marcat un gol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele