Ultima oră
Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii
Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League
Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani
Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL
Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka
Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal

Reacţia FRF după incidentul rasist de la meciul României

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa astăzi, 11:11
mail-share icon Email

Un incident condamnabil a avut loc în timpul partidei dintre reprezentativele U19 ale României şi Spaniei. Acum, FRF a oferit o primă reacţie.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21803356/1/cartoane-fhd-frf-2-1.jpg

Naţionalele U19 ale României şi Spaniei au remizat, scor 1-1, într-un meci amical. Rezultatul a fost umbrit de un scandal izbucnit imediat după fluierul final.

Un jucător român, al cărui nume nu se cunoaşte încă, a fost acuzat că i-ar fi adresat cuvinte rasiste lui Elijah Gift. Imediat după, incidentul a apărut în presa din Spania, iar Federaţia Spaniolă de Fotbal a emis un comunicat în care a condamnat reacţia fotbalistului român.

Acum, Federaţia Română de Fotbal a emis un comunicat în care a fost anunţată deschidera unei anchete. De asemenea, FRF a punctat că se vor lua măsuri, evident, dacă incidentul va fi confirmat.

"Ca urmare a incidentelor survenite în cadrul meciului de fotbal Under 19 dintre România şi Spania, Federaţia Română de Fotbal a demarat o anchetă pentru a investiga cele petrecute.

FRF are o politică de toleranţă zero în ceea ce priveşte orice formă de discriminare. La toate loturile naţionale există un cod de conduită clar, care promovează respectul şi valorile sportive.

Condamnăm ferm şi ne disociem categoric de orice acţiune sau declaraţie în interesul promotorilor rasismului, xenofobiei, discursului instigator la ură sau al oricărei forme de discriminare.

Respectul şi egalitatea sunt valorile pe care fotbalul românesc le susţine, iar FRF va lua toate măsurile necesare pentru a asigura un mediu sigur şi incluziv pentru toţi participanţii la acest sport", este comunicatul emis de FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri