Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League
Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani
Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL
Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka
Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal
Daniel Pancu, "măcelărit" după incidentul de la meciul României U21! "Un nebun" Daniel Pancu, "măcelărit" după incidentul de la meciul României U21! "Un nebun"

EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa astăzi, 10:25
mail-share icon Email

România a învins Lituania, scor 2-1, marţi seară. În urma acestei victorii, "tricolorii" au ajuns la 12 puncte în patru etape şi au asigurat barajul pentru accederea în Liga B.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21803298/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024-17.jpg

Partida din Lituania a fost marcată de mai multe faze discutabile de arbitraj, printre ele şi o intrare a lui Andrei Burcă.

În minutul 63, la scorul de 1-1, Andrei Burcă a avut o intrare întârziată la Armandas Kucys, fotbalistul care a marcat în ambele meciuri dintre România şi Lituania. Fundaşul român a primit doar cartonaşul galben, iar faza a fost una discutabilă, având în vedere că Armandas Kucys scăpa singur cu Florin Niţă.

În studioul emisiunii Fotbal Show, faza a fost judecată de analiştii Prima Sport. Marius Baciu şi Mihai Stoica au fost de părere că se putea acorda cartonaşul roşu.

"Asta e nasoală tare. E între galben şi roşu, mai mult roşu", a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

"Eu zic că poţi să dai şi roşu, asta e părerea mea. Asta e o fază la care sunt prinşi foarte prost pe retragere, ca poziţionare. Aici trebuie să închizi spaţiul dintre fundaşii centrali. El se retrage, nu e periculos cel din dreapta. Putea da roşu, portocaliu e sigur", a declarat Marius Baciu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt