Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League
Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani
Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL
Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka
Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal
Daniel Pancu, "măcelărit" după incidentul de la meciul României U21! "Un nebun" Daniel Pancu, "măcelărit" după incidentul de la meciul României U21! "Un nebun"

L-a făcut praf! Nu l-a iertat pe „tricolor”, chiar dacă România a câştigat. „Sunt nişte greşeli de Liga 3” | EXCLUSIV VIDEO

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 01:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21803057/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024-1.jpg

 

 

Marius Baciu a analizat prestaţia apărării României şi a fost dezamăgit de felul în care a evoluat un jucător.

Reprezentativa României a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, selecţionata Lituaniei, în etapa a patra a grupei C2 a Ligii Naţiunilor.

Chiar dacă trupa lui Mircea Lucescu s-a impus din nou şi a obţinut a patra victorie din tot atâtea meciuri în Nations League au fost şi câţiva jucători care nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

Unul dintre aceştia a fost Deian Sorescu, care a fost folosit pe postul de fundaş stânga, fiind o improvizaţie făcută de Mircea Lucescu. Cu toate că nu este postul de bază a lui Sorescu, jucătorul lui Gaziantep a făcut un meci modest.

Acest aspect a fost evidenţiat şi de Marius Baciu, care a vorbit în studio-ul Fotbal Show despre poziţionarea greşită la multe faze a jucătorului de 27 de ani. 

„Uitaţi-vă la poziţionarea lui Sorescu! Cum se retrage, ei puteau verticaliza (n.r. jucătorii lituanieni), adică pentru mine sunt nişte greşeli chiar de Liga 3! Vorbim de poziţionare aici, nu vorbesc de pas şi aşa mai departe.

Aici (n.r. la ultima fază periculoasă a Lituaniei) nu avem om pe mingea a doua, se putea finaliza chiar cu gol în ultimele minute, dacă jucătorul avea calitate, dar ne salvează victoria, 3 puncte şi putem aborda altfel următoarele meciuri.”, a declarat Marius Baciu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri