Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Zeljko Kopic şi-a umplut buzunarele după ce a salvat-o pe Dinamo! Bonus important primit de tehnicianul croat

Dinamo Publicat pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21618018/1/dinamo-bucuresti-uta-arad-superliga-superbet-08-03-2024.jpg

Dinamo şi-a asigurat rămânerea în Superliga, după ce a remizat în deplasare, 0-0, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în returul barajului de menţinere/promovare. În tur, ”câinii” au câştigat, scor 2-0.

Zeljko Kopic a reuşit să îi salveze pe ”câini” şi şi-a îndeplinit obiectivul, astfel că va rămâne pe banca trupei din „Ştefan cel Mare”, aşa cum a anunţat şi administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu.

Bonus de 100.000 de euro pentru Kopic

În momentul în care a semnat cu Dinamo, Zeljko Kopic a impus mai multe condiţii în contract, care să fie în avantajul său. În primul rând, în cazul în care va reuşi să o salveze pe Dinamo, să continue pe banca tehnică a „câinilor”, şi o clauză în care va încasa o primă în valoare de 100.000 de euro dacă-şi va îndeplini obiectivul.

În contextul în care a reuşit să o menţină pe Dinamo în primul eşalon, antrenorul croat şi-a umplut buzunarele, notează Digi Sport.

Revenire de senzaţie la Dinamo

Valentin Costache (25 de ani) şi-a încheiat aventura în Cipru, la Apollon Limassol, după ce a fost vândut de Rapid în vara anului 2023 în schimbul sumei de 100.000 de euro.

Deşi internaţionalul român mai avea contract cu ciprioţii până în iunie 2025, acesta şi-a dorit să plece, iar oficialii clubului i-au acceptat dorinţa.

Valentin Costache a intrat în vizorul lui Zeljko Kopic, iar oficialii clubului sunt gata să îi faca pe plac tehnicianului şi să îl aducă pentru a consolida lotul în sezonul viitor.  

Conform presei din Cipru, Costache ar avea mai multe oferte din Superliga. În pole-position pentru semnătura atacantului se află Dinamo, notează gsp.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele