Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

”Voi anunţa şi vom vedea”. Dinamo vrea să aducă un fost atacant al celor de la FCSB

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21467256/1/tudorie.jpg

Alexandru Tudorie (27 de ani) ar putea reveni în Superliga, fiind pe lista celor de la Dinamo, formaţie în căutare urgentă de soluţii ofensive.

Atacantul este liber de contract, după ce s-a despărţit de formaţia saudită Al-Adalah. Tudorie a confirmat discuţiile cu Dinamo, însă a punctat că prioritar pentru el este un transfer în străinătate.

"Nu ştiu de CFR. Am oferte, m-au sunat foarte multe echipe din România. Nu am fost refuzat, am fost sunat de multe echipe din România, doar că eu am o prioritate, să merg în străinătate. Le-am spus echipelor din ţară că ne auzim săptămâna viitoare, voi lua o decizie în privinţa asta. Nu am fost refuzat şi nu am căutat eu să merg la echipe. Legat de CFR, nu am vorbit cu nimeni, nu m-a sunat nimeni.

S-a scris că Dinamo mă vrea când ei nu mă căutaseră. Dar după am fost sunat de cei de la Dinamo. Le-am spus că am discuţii în afară şi aş vrea să văd dacă se concretizează şi dacă nu, voi anunţa şi vom vedea. Voi lua o decizie împreună cu familia. Am discuţii şi cu echipe din Europa, şi cu echipe din Asia, sunt mai multe oferte. Aştept să iau decizia cea mai bună.

Am şi doi copii, sunt mai multe lucruri care cântăresc. Şcoli, de exemplu. De ce am plecat din Arabia? Pentru că nu aveam şcoli pentru copii, a fost o situaţie grea. Am decis că e mai bine aşa, pentru viitorul copiilor mei. Vreau să fie totul ok, să merg undeva unde să fie şi civilizat, şi un campionat puternic”, a explicat Tudorie, pentru Playsport.ro.

Atacantul a mai jucat în România la: Voluntari, Sepsi, Oţelul, FCSB şi Universitatea Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele