Ultima oră
MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!

MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!
Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV
Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP
Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”

Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”
S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet
Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Vlad Chiricheş, mai aproape ca niciodată de revenirea la FCSB! Becali i-a transmis oferta. UPDATE: Fundaşul ar avea un salariu imens

FCSB Publicat pe 26 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21237574/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022.jpg

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a oferit ultimele detalii despre posibila revenire a lui Vlad Chiricheş, căpitanul naţionalei României, în tabăra ”roş-albaştrilor”.

UPDATE: Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că Vlad Chiricheş e în căutarea unei noi echipe, dar FCSB nu este prima alegere pentru el. Cu toate acestea sunt şanse ca fundaşul central să revină în România, în cazul în care nu este ofertat de o echipă din afară.

“A spus că aşteaptă să vadă ce alte oferte are şi o să decidă. Eu i-am făcut o ofertă şi acum rămâne de văzut. Probabil că va veni la noi doar dacă nu-şi găseşte altceva, aşa cred. El încă mai aşteaptă oferte. Nu mă mai grăbesc. Discutăm cu mai mulţi din străinătate“, a spus Gigi Becali, pentru GSP.ro.

Aceeaşi sursă informează că propunerea salarială a lui Gigi Becali pentru actualul jucător a lui Cremonese este de 500.000 de euro pe an, o sumă imensă în raport cu salariile din Superliga, unde cel mai bine plătit jucător de la FCSB este Florinel Coman, cu 360.000 de euro pe an.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ştirea iniţială:

Finanţatorul vicecampioanei a afirmat că salariul pe un an al lui Vlad Chiricheş l-ar costa cât transferul definitiv al lui Andrei Burcă, un alt stoper important al României, de la CFR Cluj.

Becali aşteaptă răspunsul lui Chiricheş

Chiar şi aşa, Becali a anunţat că i-a făcut o ofertă lui Chiricheş şi că urmează ca acesta, la rândul său, să îi ofere un răspuns după ce va consulta celelalte variante pe care le are la dispoziţie.

El a evoluat sezonul trecut la Cremonese, în Serie A, însă este foarte puţin probabil să rămână la echipă după retrogradarea de la finalul stagiunii în Serie B.

“Salariul pe un an al lui Chiricheş costă cât transferul definitiv al lui Burcă. El trebuie să dea un răspuns. A spus că aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă, dar o să vedem.

Aşteptăm să dea un răspuns. Mai avem vreo doi pe listă, dar nu sunt convins de ei. Nu mai iau decât jucători care pasează. Pentru că aşa am luat golurile de la 2-0 (n.r. cu Farul). Toată lumea «zbang» în ele”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

De asemenea, latifundiarul a ordonat ca FCSB să nu se mai apere niciodată ”până în 16 metri”.

“Nu, tată. O să dau un ordin că nu mai ai voie să te aperi în 40 de metri. Te aperi în 40-50 de metri. Nu mai ai voie să te aperi în careu. Bun, ne retragem, dar nu mai ai voie până în 16 metri.

Dacă se apără aşa, imediat mă duc la bază şi fac şedinţă cu ei. Nu mai vreau să văd aşa ceva. De asta vreau să aduc un fundaş central. Când vine mingea la el să nu dea «zbang» lumânare în sus sau dă aiurea în ea.

Nu, dacă vine mingea la el şi este singur, o opreşte şi pasează. Iese cu mingea la picior, nu mai vreau să dăm aşa în ele”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele