Ultima oră
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape

Vlad Chiricheş, foarte aproape să semneze cu Cremonese. Anunţul presei din Italia

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20758827/1/chiriches.jpg

Presa din Italia anunţă că Vlad Chiricheş va semna în următoarele ore cu formaţia nou-promovată în Serie A, Cremonese.

Conform ”Sky Sport Italia”, care citează FootballNews24.it, Vlad Chiricheş este aşteptat să semneze cu Cremonese, nou-promovata în Serie A. Contractul se va întinde pe doi ani şi astfel căpitanul naţionalei va marca al optulea sezon în Serie A, campionat unde are peste 100 de prezenţe pentru Napoli şi Sassuolo.

Aceeaşi sursă menţionează că negocierile dintre cele două părţi au durat câteva săptămâni, fiind întrerupte de fundaşul român, din cauza unor probleme personale. Astfel că presa din Italia considera că transferul a căzut, dar totul a revenit la normal şi Chiricheş va semna cu Cremonese.

Cauza plecării lui Vlad Chiricheş de la Sassuolo

Chiricheş nu a avut cel mai bun sezon la Sassuolo, chiar dacă a fost titular în mare parte din meciurile echipei, care a încheiat sezonul pe locul 11. Fundaşul central a dat un randament slab şi a greşit de nenumărate ori în stagiunea recent încheiată, astfel că Sassuolo şi-a dorit să îl vândă în această perioadă de mercato.

Fundaşul central a fost criticat şi după prestaţiile de la echipa naţională, mai ales după prima partidă cu Muntenegru (2-0), în care a greşit la ambele goluri. 

  • Chiricheş a ajuns la Sassuolo în 2019, sub formă de împrumut, de la Napoli, dar a fost cumpărat ulterior, în schimbul sumei de 9.5 milioane de euro.
  • Căpitanul naţionalei României a evoluat de-a lungul carierei pentru Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu, FCSB, Tottenham şi Napoli.
  • Căpitanul României este cotat de Transfermarkt.de la 1,8 milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele