Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Vine Adi Mutu la Sepsi? Laszlo Dioszegi a clarificat totul: „Mergem mai departe”

Sepsi OSK Publicat pe 26 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21713213/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-2-03-2024-3.jpg

Sepsi a pierdut meciul cu Unirea Slobozia, scor 0-1, sâmbătă seară. Formaţia covăsneană a practic un joc foarte slab şi ajunge la trei înfrângeri consecutive.

Pe lângă forma foarte slabă, la Sepsi sunt probleme şi în interiorul vestiarului. Bernd Storck i-a exclus pe Niczuly şi Ninaj din lot, îniantea meciului cu "U" Cluj, din cauza unui conflict izbucnit între cei doi fotbalişti.

După această partidă au apărut mai multe zvonuri conform cărora Bernd Storck va pleca de la Sepsi în cazul în care va mai pierde un meci, iar înlocuitorul ar fi Adi Mutu, care nu a mai avut un angajament de când CFR Cluj a fost umilită de Corvinul, scor 0-4, în sferturile Cupei României.

Acum, Laszlo Dioszegi a clarificat întreaga situaţie. Patronul lui Sepsi a transmis că nu se pune problema ca Bern Storck să plece de la clubul covăsnean. Ba mai mult, Dioszegi a declarat că nu a existat nicio discuţie cu Adrian Mutu.

”Nu ştiu, în momentul de faţă nu pot să spun absolut nimic. Nu s-a pus în niciun moment problema de a schimba antrenorul. În niciun caz nu am discutat cu domnul Mutu. Nu e nimic. Nu ştiu cine a scos şi de ce a scos chestia asta, dar în niciun caz.

Nu avem cum să ne gândim la antrenor, noi avem antrenor în momentul de faţă şi nu ne-am gândit să schimbăm antrenorul. Nu ştiu din ce cauză sunt scrise lucrurile pe care le-am citit şi eu ieri. Mergem mai departe, avem meci la Galaţi. Încercăm să acumulăm puncte şi mai vedem”, a spus Dioszegi, potrivit sportpesurse.ro.

De-a lungul carierei, Adrian  Mutu le-a pregătit pe FC Voluntari, Al Wahda U21, România U21, FCU Craiova, Rapid, Neftchi Baku şi CFR Cluj. 51 de victorii, 29 de rezultate de egalitate şi 37 de înfrângere este bilanţul înregistrat de Mutu pe parcursul carierei de antrenor.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele