Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

VIDEO | Vlad Chiricheş a ieşit accidentat în minutul 28 din Cremonese - Lazio. UPDATE | Căpitanul naţionalei ratează meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Serie A Publicat pe 18 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20862706/1/vladc.png


Veşti proaste pentru Edward Iordănescu şi naţionala României. Vlad Chiricheş, căpitanul primei reprezentative şi al celor de la Cremonese, a ieşit accidentat în minutul 28 al partidei cu Lazio, transmisă în direct de Prima Sport 4.

UPDATE ora 20:15: Accidentarea suferită în meciul cu Lazio îl scoate pe Vlad Chiricheş din calculele pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia. Edward Iordănescu va anunţa, cel mai probabil mâine, numele înlocuitorului căpitanului naţionalei:
 
"Căpitanul primei reprezentative nu va putea fi alături de colegii săi pentru ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor. Vlad a rezistat pe gazon doar 26 de minute în meciul pe care formaţia sa, Cremonese, l-a disputat cu Lazio. Chiricheş a acuzat o leziune musculară, iar un prim verdict venit în urmă cu câteva minute a făcut ca staff-ul medical al Echipei Naţională să considere că nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia şi Herţegovina. Selecţionerul Edward Iordănescu, împreună cu staff-ul său, va decide în următoarele ore pe cine va chema pentru a-l înlocui în lot pe Vlad Chiricheş", se arată pe site-ul frf.ro.
 
La scorul de 2-0, după o dublă a lui Ciro Immobile, Chiricheş a ieşit în întâmpinarea atacantului lui Lazio în afara careului de 16 metri, a încercat să blocheze o pasă pe culoar a acestuia, apoi a rămas întins pe gazon, acuzând unele probleme la coapsa dreaptă. Staff-ul medical al lui Cremonese a venit imediat pentru a vedea ce se întâmplă cu fundaşul central român, iar Chiricheş le-a transmis că nu mai poate continua. Stoperul a ieşit de pe teren încă din minutul 28, fiind înlocuit cu Bianchetti.
 

Accidentarea lui Vlad Chiricheş vine într-un moment cum nu se poate mai neinspirat, atât pentru fotbalist, cât şi pentru Edward Iordănescu. Mai sunt doar cinci zile până la meciul cu Finlanda, programat vineri, 23 septembrie, la Helsinki!
 
Pe lângă Vlad Chiricheş, fiul lui Anghel Iordănescu a mai chemat alţi trei fundaşi centrali pentru dubla cu Finlanda şi Bosnia: Adrian Rus, Ionuţ Nedelcearu şi Andrei Burcă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele